Connect with us

Economie

Nadège hangt nog meer vuile was buiten van familie Meiland.

Nu de voormalige huishoudster van de familie Meiland, Nadège, aan de kant werd geschoven, doet ze een boekje open over de Meilandjes. Ze beweert dat de familie ook huisvriendin Caroline koudweg ontsloeg. Nu verklapt ze ook nog eens waarom er zo’n astronomisch bedrag wordt gevraagd door het kasteel.

Geen fatsoenlijke verwarming

Het kasteel Mariaux staat te koop voor meer dan een miljoen euro. Dat is een flink bedrag, want een expert weet dat er in de omgeving mooiere kastelen te koop staan voor aanzienlijk lagere bedragen. Daarbij komt nog dat er nog heel veel werk moet gebeuren. De Meilandjes klusten de voorbije jaren behoorlijk, maar dat was vooral gericht op de inrichting. Ze hadden geen oog voor de structuur van het kasteel of het leidingwerk. Aandachtige volgers merken dat de familie vaak met een winterjas in de woonkamer zit. Een degelijke verwarming is er niet.

‘Houden van geld’

Nadège onthulde aan weekblad Weekend: “Ze houden heel veel van geld. Ik ben zelf niet zo thuis in de prijzen van kastelen, maar er is in ieder geval nog niemand die het wil kopen. En er is inderdaad nog veel werk aan de winkel voor de toekomstige eigenaar.” Het kasteel is dus nog niet verkocht, maar de familie kocht alvast een nieuw stulpje. Binnenkort gaan ze verhuizen naar een ri

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nadège Meiland (@nadegemeiland) op

ante woonboerderij in de Achterhoek.