-

Economie

Nadège hangt nog meer vuile was buiten van familie Meiland.

Nu de voormalige huishoudster van de familie Meiland, Nadège, aan de kant werd geschoven, doet ze een boekje open over de Meilandjes. Ze beweert dat de familie ook huisvriendin Caroline koudweg ontsloeg. Nu verklapt ze ook nog eens waarom er zo’n astronomisch bedrag wordt gevraagd door het kasteel.

Geen fatsoenlijke verwarming

Het kasteel Mariaux staat te koop voor meer dan een miljoen euro. Dat is een flink bedrag, want een expert weet dat er in de omgeving mooiere kastelen te koop staan voor aanzienlijk lagere bedragen. Daarbij komt nog dat er nog heel veel werk moet gebeuren. De Meilandjes klusten de voorbije jaren behoorlijk, maar dat was vooral gericht op de inrichting. Ze hadden geen oog voor de structuur van het kasteel of het leidingwerk. Aandachtige volgers merken dat de familie vaak met een winterjas in de woonkamer zit. Een degelijke verwarming is er niet.

‘Houden van geld’

Nadège onthulde aan weekblad Weekend: “Ze houden heel veel van geld. Ik ben zelf niet zo thuis in de prijzen van kastelen, maar er is in ieder geval nog niemand die het wil kopen. En er is inderdaad nog veel werk aan de winkel voor de toekomstige eigenaar.” Het kasteel is dus nog niet verkocht, maar de familie kocht alvast een nieuw stulpje. Binnenkort gaan ze verhuizen naar een ri

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nadège Meiland (@nadegemeiland) op

ante woonboerderij in de Achterhoek.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder