-

Economie

Nadège hangt nog meer vuile was buiten van familie Meiland.

Nu de voormalige huishoudster van de familie Meiland, Nadège, aan de kant werd geschoven, doet ze een boekje open over de Meilandjes. Ze beweert dat de familie ook huisvriendin Caroline koudweg ontsloeg. Nu verklapt ze ook nog eens waarom er zo’n astronomisch bedrag wordt gevraagd door het kasteel.

Geen fatsoenlijke verwarming

Het kasteel Mariaux staat te koop voor meer dan een miljoen euro. Dat is een flink bedrag, want een expert weet dat er in de omgeving mooiere kastelen te koop staan voor aanzienlijk lagere bedragen. Daarbij komt nog dat er nog heel veel werk moet gebeuren. De Meilandjes klusten de voorbije jaren behoorlijk, maar dat was vooral gericht op de inrichting. Ze hadden geen oog voor de structuur van het kasteel of het leidingwerk. Aandachtige volgers merken dat de familie vaak met een winterjas in de woonkamer zit. Een degelijke verwarming is er niet.

‘Houden van geld’

Nadège onthulde aan weekblad Weekend: “Ze houden heel veel van geld. Ik ben zelf niet zo thuis in de prijzen van kastelen, maar er is in ieder geval nog niemand die het wil kopen. En er is inderdaad nog veel werk aan de winkel voor de toekomstige eigenaar.” Het kasteel is dus nog niet verkocht, maar de familie kocht alvast een nieuw stulpje. Binnenkort gaan ze verhuizen naar een ri

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nadège Meiland (@nadegemeiland) op

ante woonboerderij in de Achterhoek.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder