-

Economie

Lieveheersbeestjes terroriseren Nederlandse stranden.

Het warme zomerweer lokt heel wat Nederlanders naar het strand, maar miljoenen lieveheersbeestjes dachten daar net zo over. Met uitzondering van de Waddeneilanden, krioelt het op zowat alle Nederlandse stranden van de gestippelde beestjes.

De parasols zitten boordevol lieveheersbeestjes en de insecten kruipen zelfs onder de zwemkleding van de strandgasten. Er is geen ontsnappen aan. Een groot aantal strandgasten vond dit zo irritant, dat ze weer huiswaarts keerden.

Ze zitten overal

Volgens Hart van Nederland zitten de miljoenen beestjes op vrijwel alle Nederlandse stranden. Anduril Blokker van restaurant De Strandtent in Callantsoog verklaarde: “Ik deed net nog een parasol open, er zaten er meer dan vijfhonderd in! En vanavond zullen het er nog veel meer zijn, dat zag je gisteren ook. Gelukkig doen ze niks en kinderen vinden ze vaak ook wel leuk. Maar nu zijn het er wel heel erg veel.”

Niet snel voorbij

Boswachter Mark Kras legt uit dat we nog niet snel van deze plaag verlost zullen zijn. Kras legde uit: “De lieveheersbeestjes worden meegevoerd door de oostenwind. Ze zitten achter hun prooien aan, gaan steeds hoger en worden zo richting de kust geblazen.” De boswachter legt uit dat eenmaal ze bij het water aankomen, ze massaal zakken om niet in het water te belanden. Daarom landen ze massaal op de stranden. Hij voorspelt dat de beestjes er de komende dagen ook nog wel zullen zijn.

Talrijke badgasten uitten hun ergernis op de social media.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder