-

Economie

‘Monique bracht André en Roxeanne weer samen’.

Vorige week postten Monique Westenberg en Roxeanne Hazes een kiekje van iets wat tot voor kort onmogelijk werd gehouden: neefjes Fender en André Junior die samen spelen. Nu klapt een insider uit de school over de bijzondere verzoening tussen de twee gezinnen.

Prachtig moment

Roxeanne en Hazes hadden jarenlang nauwelijks contact. De ruzie ontstond volgens geruchten toen Rachel Hazes had gezegd dat Monique te oud was voor haar zoon. Roxeanne koos toen de kant van haar moeder. Ondertussen zijn Rachel en André weer twee handen op één buik. En nu heeft het er alle schijn van dat ook de plooien tussen André en Roxeanne weer zijn gladgestreken. Hun zoontjes ontmoetten elkaar onlangs voor de eerste keer! Volgens de insider was het Monique die de ontmoeting van de twee neefjes regelde.

‘Contact moest hersteld worden’

De insider vertelde over Monique: “Ze speelde al een tijdje met het idee. Sinds André en zij weer bij elkaar zijn, had ze het gevoel dat ook het contact met Roxeanne hersteld moest worden.”

De verzoening is wel nog niet compleet. Hoewel de neefjes elkaar leerden kennen, en ook Monique en Roxeanne even met elkaar gepraat hebben, was André niet van de partij. Die zat vorige week namelijk in België voor opnames. André en Roxeanne hebben elkaar dus nog niet gezien. De grote vraag is nu of Monique erin zal slagen om broer en zus te verzoenen?

Dit bericht bekijken op Instagram

Gefeliciteerd Senior!??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder