Connect with us

Economie

‘Monique bracht André en Roxeanne weer samen’.

Vorige week postten Monique Westenberg en Roxeanne Hazes een kiekje van iets wat tot voor kort onmogelijk werd gehouden: neefjes Fender en André Junior die samen spelen. Nu klapt een insider uit de school over de bijzondere verzoening tussen de twee gezinnen.

Prachtig moment

Roxeanne en Hazes hadden jarenlang nauwelijks contact. De ruzie ontstond volgens geruchten toen Rachel Hazes had gezegd dat Monique te oud was voor haar zoon. Roxeanne koos toen de kant van haar moeder. Ondertussen zijn Rachel en André weer twee handen op één buik. En nu heeft het er alle schijn van dat ook de plooien tussen André en Roxeanne weer zijn gladgestreken. Hun zoontjes ontmoetten elkaar onlangs voor de eerste keer! Volgens de insider was het Monique die de ontmoeting van de twee neefjes regelde.

‘Contact moest hersteld worden’

De insider vertelde over Monique: “Ze speelde al een tijdje met het idee. Sinds André en zij weer bij elkaar zijn, had ze het gevoel dat ook het contact met Roxeanne hersteld moest worden.”

De verzoening is wel nog niet compleet. Hoewel de neefjes elkaar leerden kennen, en ook Monique en Roxeanne even met elkaar gepraat hebben, was André niet van de partij. Die zat vorige week namelijk in België voor opnames. André en Roxeanne hebben elkaar dus nog niet gezien. De grote vraag is nu of Monique erin zal slagen om broer en zus te verzoenen?

Dit bericht bekijken op Instagram

Gefeliciteerd Senior!??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op