Connect with us

Economie

Mokerslag voor Patty Brard: ‘Tegen burn-out aan’.

Patty Brard deed in &C een opvallende bekentenis: ze zat namelijk dicht tegen een burn-out aan. De televisiepersoonlijkheid had tijdens de lockdown een ogen openend gesprek met haar dokter. Het lijkt erop dat corona voor haar precies op het goede moment kwam.

Burn-out?

Patty Brard steekt van wal: “Afspraak is afspraak, vind ik. Tijdens de lockdown had ik daar een interessant gesprek over met mijn arts. Zij zei: ‘Jij denkt dat alles op wilskracht kan, en dat klopt misschien voor de geest, maar voor een lichaam werkt dat anders. Ik ben blij dat je hier twee maanden vastzit, want je zit tegen een burn-out aan.”

Corona kwam goed uit

Ditmaal kon Patty het dankzij het coronavirus even wat rustiger aan doen, maar de volgende keer zal ze zelf op de rem moeten staan. Om te blijven presteren moet ze uiteraard in goede gezondheid zijn. Daarover vertelde ze: “Want met een uitgerust, gezond lichaam sta ik pas echt in mijn kracht. Die balans houden is makkelijker gezegd dan gedaan, want ik vind ook dat niemand leuker wordt van nietsdoen.”