-

Economie

Jongetje (5) steelt mama’s auto en wilde honderden kilometers ver rijden.

Wacht tot je de reden hoort!

De politie betrapte een jongetje (5) die de auto van zijn mama had gestolen. Later bekende het knulletje dat hij de auto had genomen om een Lamborghini te kopen.

De jongen werd door de snelwegpolitie van de Amerikaanse staat Utah aan de kant gezet in Ogden. De agenten dachten aanvankelijk dat hij een onbekwame bestuurder was en waren geschokt toen ze zagen dat het een kind was. Nog schokkender was de bestemming van de jongen: California, wat ongeveer 1.300 kilometer ver weg is.

De politie liet weten in een tweet: “Blijkbaar was deze jongeman, vijf jaar oud, er op een of andere manier in geslaagd om de snelweg op te rijden in de auto van zijn ouders.”

Ruzie met mama

“Zijn verhaal is dat hij thuis vertrok na een woordenwisseling met zijn moeder, die hem had gezegd dat ze geen Lamborghini voor hem zou kopen. Dan nam hij de auto om naar California te rijden om er zelf eentje te kopen”, gaat de politie verder.

Maar wellicht was de jongen sowieso van een kale reis teruggekomen, want hij had amper drie dollar in zijn zak zitten.

De politie vertelde er niet bij of de jongen vervolgd zal worden of op een of andere manier gestraft werd voor zijn capriolen.

Het goede nieuws is dat de droom van de jongen toch vervuld werd. Een man die het verhaal hoorde, reed met zijn Lamborghini naar het huis van het gezin om het kleintje te laten genieten van een testritje!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder