-

Economie

Minder dan 20 procent heeft het goed: hoeveel gaten zitten er in deze hoed?

Naarmate je ouder wordt, is het belangrijk om je lichaam en geest in vorm te houden. Uiteraard bestaan er verschillende manieren om dit te verwezenlijken. Regelmatig trainen is de gebruikelijke manier. Maar hoe zit het met onze hersenen?

Het is cruciaal om je brein regelmatig op de proef te stellen om geconcentreerd en scherp te blijven. Daarom zijn breinkrakers zo ideaal.

We leven in een wereld waarin we volledig vertrouwen op technologie om dingen voor ons te doen. Daarom is het eens zo belangrijk om je hersenen te trainen. We zouden wel eens willen weten of het jou lukt om de puzzel van vandaag op te lossen.

Maximale concentratie!

Puzzels zijn er in alle mogelijke vormen. Wat ze gemeen hebben, is dat ze onze onverdeelde aandacht nodig hebben om de oplossing te vinden. Je moet je maximaal concentreren voor deze puzzel!

Hoeveel gaten zitten er in deze hoed?

Dit is de uitdaging van vandaag. We zien een prent van een hoed. De vraag is nu: hoeveel gaten zitten er in de hoed? Neem je tijd!

Denk nog eens goed na voor je antwoord te verzinnen.

Hieronder geven we het antwoord weg.

Dit is het antwoord

Het correcte antwoord is drie gaten.

Klinkt dat raar? Bekijk de prent dan nog maar eens.

Als je goed kijkt, zie je dat de gele achtergrond ook zichtbaar is in de hoed. Dat betekent dat er een gat vooraan én achteraan zit. Tel daar nog het gat bij om de hoed op je hoofd te zetten en je komt op drie gaten.

Had jij het goed? Deel deze puzzel met je vrienden om ook hen uit te dagen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder