Connect with us

Economie

Meisje van drie sterft in snikhete auto terwijl mama ligt te slapen.

Laykn (3) uit Booneville in de Amerikaanse staat Arkansas is overleden nadat ze opgesloten zat in een snikhete auto, terwijl haar mama binnen een dutje deed. Haar kleine zusje van 15 maanden oud, Olivia, ligt in levensbedreigende toestand in het ziekenhuis.

Mama Kaylee Petchenik (21) ontwaakte in paniek omdat ze haar kleintjes niet meteen kon vinden. Ze belde de politie en die vonden haar twee dochters op de achterbank van de auto. Het is niet duidelijk hoe lang ze daar in de auto zaten en waarom. Het kwik in Arkansas stijgt dezer dagen uit tot boven de 30 graden.

Een buurman merkte dat Kaylee panisch naar haar kinderen op zoek was. Buurman Matthew getuigt dat de moeder vaak ’s nachts werkt en dat ze de deur op slot had gedaan voordat ze ging slapen. De  politie opende een onderzoek naar het drama.

Familie en vrienden van de vrouw begonnen een geldinzamelactie om het gezin te helpen bij de betaling van de begrafeniskosten.