-

Economie

Meisje van drie sterft in snikhete auto terwijl mama ligt te slapen.

Laykn (3) uit Booneville in de Amerikaanse staat Arkansas is overleden nadat ze opgesloten zat in een snikhete auto, terwijl haar mama binnen een dutje deed. Haar kleine zusje van 15 maanden oud, Olivia, ligt in levensbedreigende toestand in het ziekenhuis.

Mama Kaylee Petchenik (21) ontwaakte in paniek omdat ze haar kleintjes niet meteen kon vinden. Ze belde de politie en die vonden haar twee dochters op de achterbank van de auto. Het is niet duidelijk hoe lang ze daar in de auto zaten en waarom. Het kwik in Arkansas stijgt dezer dagen uit tot boven de 30 graden.

Een buurman merkte dat Kaylee panisch naar haar kinderen op zoek was. Buurman Matthew getuigt dat de moeder vaak ’s nachts werkt en dat ze de deur op slot had gedaan voordat ze ging slapen. De  politie opende een onderzoek naar het drama.

Familie en vrienden van de vrouw begonnen een geldinzamelactie om het gezin te helpen bij de betaling van de begrafeniskosten.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder