Connect with us

Economie

Meisje (2) niet welkom bij kinderopvang omdat haar uiterlijk andere kinderen ‘afschrikt’.

Ieder kind is mooi. Dat is iets waar iedereen het wel mee eens zal kunnen zijn. Helaas zijn er blijkbaar toch mensen die er anders over denken.

Mensen kunnen het niet laten om kritiek te leveren op mensen die er een beetje anders uitzien. Daarom is het belangrijk om vooroordelen de kop in te drukken. Op die manier gaan mensen beseffen dat ze niemand op zijn of haar uiterlijk mogen beoordelen.

Sofya Zakharova uit Rusland is amper twee jaar oud, maar weet helaas alles van vooroordelen. Ze had geen gemakkelijke start in het leven. Het meisje was niet welkom in de kinderopvang.

De reden daarvoor is te droevig voor woorden. De directie vond dat haar ‘misvormd hoofdje’ de andere kinderen zou afschrikken.

Sofya had bij haar geboorte samengegroeide vingers en tenen en een vervormde schedel. De leraren vonden daarom dat ze niet op de kinderopvang kon blijven. Volgens hen zou ze de andere kinderen wegjagen met haar uiterlijk.

De ouders van het meisje kregen te horen dat ze pas welkom was na een operatie. Haar ouders wonen in een klein dorpje zonder centrale verwarming of stromend water.

Mentale ontwikkeling

Onderzoekers zijn bezorgd om de mentale ontwikkeling van het meisje. Het is immers belangrijk dat ze interactie heeft met kinderen van haar leeftijd.

Psychologe Ekaterina Belan vertelde aan The Daily Mail: “Hoe vroeger ze de interactie met andere kinderen beleeft, hoe gemakkelijker het voor haar is om te gaan met de toestand waarin ze leeft en opgroeit. Hoe meer interactie ze heeft, hoe gemakkelijker het is om zichzelf te aanvaarden.”

Een lokale liefdadigheidsinstelling zette haar schouders onder haar zaak en vecht ervoor om haar in de kinderopvang toe te laten. Tot nu toe mag ze echter niet gaan.

Ondertussen is ook de politie erbij gehaald en ook zij verbonden zich ertoe om ervoor te zorgen dat het meisje zo snel mogelijk naar de kinderopvang mag.

Het is intriest wat volwassenen dit kleine meisje aanrichten. We wensen dit kleintje het allerbeste toe en hopen dat ze eindelijk krijgt waarop ze recht heeft: respect, liefde en onderwijs!

Lees verder

Economie

‘Patricia Paay zwanger op 73-jarige leeftijd’: Deelt zwangerschapsfoto

Patricia Anglaia Margareth Paaij (Rotterdam, 7 april 1949) is een Nederlands zangeres en mediapersoonlijkheid. Ze schrijft haar achternaam sinds het begin van haar zangcarrière als ‘Paay’.

De 71-jarige zangeres heeft laten weten dat ze de geboorte van haar dochter het aller mooiste in haar leven vindt en kijkt terug naar toen ze hoog zwanger was.

Net voordat ze zou bevallen van haar dochter Christina Curry was ze in Amerika. Ze kan zich nog herinneren dat het erg warm was die zomer: ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

De dochter van Patricia is inmiddels alweer 30 jaar oud en benadrukt dat ze onvoorwaardelijk van haar houdt: ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Lees verder

Economie

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder

Economie

“Nieuwe trieste tegenslag voor zanger Frans Bauer: Lijdt aan kanker”

Enkele maanden na het herseninfarct van Mariska (46) heeft de familie Bauer weer zorgen om een ziek familielid. Dorus, de broer van Frans (48), lijdt aan kanker. Dat vertelt de zanger woensdag in ‘De Telegraaf’.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Begin januari werd Frans’ echtgenote Mariska getroffen door een herseninfarct. “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, aldus Frans in de krant. “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op. Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Lees verder
Advertisement

Trending