Connect with us

Economie

Medewerker station verijdelt diefstal fiets en wacht vier uur lang op eigenaar.

Deze moedige medewerker van een station in Londen zag een fietsendiefstal gebeuren en wist dat hij dit niet kon laten gebeuren.

De dienst van Abdul El-Gayer in het Cannon Station in het centrum van Londen zat er bijna op, toen hij een man met een betonschaar bij een fiets zag.

De 31-jarige medewerker getuigde: “Ik hoorde het geluid van een slot dat werd doorgeknipt en ik moest er geen seconde over nadenken. Ik zei: ‘Dat meen je toch niet’. Ik kon dit gewoon niet laten gebeuren.”

Hij gaat verder: “De stemmen werden een beetje verheven. Ik zei: “Dat is jouw fiets niet. De man gaf het uiteindelijk op en rende weg. Omdat het slot kapot was, heb ik de fiets veilig opgeborgen.”

Hoewel zijn dienst erop zat, bleef El-Gayar wachten totdat de rechtmatige eigenaar van de fiets terugkeerde. Hij wachtte vier uur lang!

Hij legde uit: “Ik heb zelf een fiets en fiets naar mijn werk. Ik weet hoeveel ze betekenen voor mensen.”

De eigenaar van de fiets was Steve Farmer. Toen hij die avond bij het station aankwam, had hij een behoorlijk zware dag achter de rug. Normaal zet hij zijn fiets op slot op kantoor, maar hij was zijn veiligheidspasje vergeten. Normaal heeft hij een beugelslot, maar die ochtend had hij alleen een klassiek fietsslot van zijn zoon. Hij liet zijn fiets gewoon buiten het station en hoopte dat er niets zou gebeuren.

Toen hij rond zes uur ’s avonds bij het station arriveerde en het gebroken slot zag liggen, vreesde hij het ergste.

Steve getuigde aan de Evening Standard: “Ik was kapot. Ik voelde me slecht omdat ik een fout slot had gebruikt om de fiets op slot te doen. Ik had me er al bij neergelegd dat ik hem nooit meer zou terugzien, maar slenterde terug naar het station, omdat ik dacht dat het wellicht geen zin had om de bewakingsbeelden op te vragen, maar ik wou het toch proberen.”

Daar het perron zag hij El-Gayer, met ‘een smile op zijn gezicht die ik nooit zal vergeten’. Hij ontgrendelde het fietsslot met de code om aan te tonen dat hij de rechtmatige eigenaar van de fiets was.

Steve deelde later een foto van de held van de dag op Facebook en omschreef hem als een echte ‘legende’.

Het bericht ging terecht compleet viraal. Een social mediagebruiker vond de juiste woorden om de daad van El-Gayar te omschrijven: “Mensen zoals Abdul maken van de wereld een betere plaats.”

Laten we deze man eens goed in het zonnetje zetten!

Lees verder

Economie

Opmerkelijke geruchten over Vladimir Poetin: ‘Leeft waarschijnlijk niet meer’

De afgelopen dagen is er steeds meer vreemd nieuws over de Russische president Poetin. De Britse Daily Star suggereerde dat Poetin misschien al een paar weken dood is en dat een soortgelijk uiterlijk nu wordt gebruikt om het land te besturen.

Poetin is dood

Er zijn veel geruchten in de wereld en we benadrukken dat we niet zeggen dat hij is overleden. Het lijkt erop dat de gezondheid van Poetin wat problemen heeft. Sommige bronnen zeggen dat hij kanker of de ziekte van Parkinson heeft. Deze verhalen zijn ontstaan ​​omdat Poetin er slecht uitzag als hij bijvoorbeeld met het land praatte.

Poetin is al een tijdje dood

Ook de Britse MI6 vermoedt zelf dat Poetin al een tijdje dood is en dat er nu iemand het land bestuurt. Ze beweren dat Poetin er de laatste tijd anders uitziet en denken dat men er al uit ziet. Over het laatste punt zijn we het eens, ook wij vinden dat Poetin er anders uitziet dan een tijdje geleden.

Een bron vertelde de Daily Star: “Poetin is erg ziek en als hij sterft, zal zijn dood weken of zelfs maanden geheim blijven. Het is ook mogelijk dat hij dood is. Ik kan het niet weten. Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden een dubbelganger gebruikte toen hij ziek was en het Kremlin kan nu hetzelfde doen.

Andere geruchten

Dit zijn echter niet allemaal geruchten over de gezondheid van Poetin. Er wordt ook gezegd dat Poetin een operatie onderging in het ziekenhuis. De Daily Mail meldt dat het een bron in Rusland heeft die zegt dat Poetin een kankeroperatie heeft ondergaan.

Sommige Russische journalisten beweren ook dat hij kanker heeft en dat hij constant wordt gecontroleerd door de beste artsen.

Wat is er met Poetin gebeurd? Helaas weet niemand precies wat er met de Russische president aan de hand is. We vermoeden dat er iets aan zit te komen, maar vrezen dat het nooit officieel wordt aangekondigd. We hebben ook gemerkt dat als je naar de recente shows van Poetin kijkt, er iets heel anders aan hem is dan een tijdje geleden.

Lees verder

Economie

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de Lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat de “vuile” Jeroentje Rietbergen het ook deed tijdens haar Voice-time met Ilse de Lange, die een keer coachte op de show.

Opmerkelijk omdat Ilse de Lange al 20 jaar een vriendje had en haar dus zou hebben bedrogen. Yvonne verklaarde zelfs dat de twee niet aan elkaar gehecht waren, maar meerdere keren samen sliepen.

De vraag is wat Linda de Mol ervan vindt, want het ziet ernaar uit dat Linda Jeroen nog een kans heeft gegeven en ze het nog een keer proberen. Als Linda dit niet al wist, zou het waarschijnlijk weer vuurwerk opleveren.

Lees verder

Economie

Heftige onthulling: Koning Willem-Alexander heeft gevochten (Video)

De advocatenbaan is een vaste gast op Vandaag Inside. Ook in andere talkshows is hij regelmatig te zien, maar gisteren deed hij samen met Johan Derksen en Rene van der Gijp een zeer opmerkelijke onthulling.

Hij heeft ooit met niemand minder dan onze koning Willem Alexander gevochten, zo informeerde hij de mannen van VI.

Job Knoester vocht tegen Willem-Alexander

Job en Willem zaten als kind op dezelfde school, vertelde hij aan Today Inside. Hij zei in de talkshow dat hij ooit een vriend van Willem had beledigd en dat het mis ging. Job zei dat William woedend was en rende naar hem toe en greep zijn oor. Toen sleepte hij Job de trap af.

Gevechtsvliegtuig baas

Dus je moet natuurlijk geen problemen zoeken met Willem, maar dat was gelukkig jaren geleden. Job was ook zo vriendelijk om zich op tv te verontschuldigen voor zijn daden in het verleden.

Lees verder

Trending