-

Economie

Medewerker station verijdelt diefstal fiets en wacht vier uur lang op eigenaar.

Deze moedige medewerker van een station in Londen zag een fietsendiefstal gebeuren en wist dat hij dit niet kon laten gebeuren.

De dienst van Abdul El-Gayer in het Cannon Station in het centrum van Londen zat er bijna op, toen hij een man met een betonschaar bij een fiets zag.

De 31-jarige medewerker getuigde: “Ik hoorde het geluid van een slot dat werd doorgeknipt en ik moest er geen seconde over nadenken. Ik zei: ‘Dat meen je toch niet’. Ik kon dit gewoon niet laten gebeuren.”

Hij gaat verder: “De stemmen werden een beetje verheven. Ik zei: “Dat is jouw fiets niet. De man gaf het uiteindelijk op en rende weg. Omdat het slot kapot was, heb ik de fiets veilig opgeborgen.”

Hoewel zijn dienst erop zat, bleef El-Gayar wachten totdat de rechtmatige eigenaar van de fiets terugkeerde. Hij wachtte vier uur lang!

Hij legde uit: “Ik heb zelf een fiets en fiets naar mijn werk. Ik weet hoeveel ze betekenen voor mensen.”

De eigenaar van de fiets was Steve Farmer. Toen hij die avond bij het station aankwam, had hij een behoorlijk zware dag achter de rug. Normaal zet hij zijn fiets op slot op kantoor, maar hij was zijn veiligheidspasje vergeten. Normaal heeft hij een beugelslot, maar die ochtend had hij alleen een klassiek fietsslot van zijn zoon. Hij liet zijn fiets gewoon buiten het station en hoopte dat er niets zou gebeuren.

Toen hij rond zes uur ’s avonds bij het station arriveerde en het gebroken slot zag liggen, vreesde hij het ergste.

Steve getuigde aan de Evening Standard: “Ik was kapot. Ik voelde me slecht omdat ik een fout slot had gebruikt om de fiets op slot te doen. Ik had me er al bij neergelegd dat ik hem nooit meer zou terugzien, maar slenterde terug naar het station, omdat ik dacht dat het wellicht geen zin had om de bewakingsbeelden op te vragen, maar ik wou het toch proberen.”

Daar het perron zag hij El-Gayer, met ‘een smile op zijn gezicht die ik nooit zal vergeten’. Hij ontgrendelde het fietsslot met de code om aan te tonen dat hij de rechtmatige eigenaar van de fiets was.

Steve deelde later een foto van de held van de dag op Facebook en omschreef hem als een echte ‘legende’.

Het bericht ging terecht compleet viraal. Een social mediagebruiker vond de juiste woorden om de daad van El-Gayar te omschrijven: “Mensen zoals Abdul maken van de wereld een betere plaats.”

Laten we deze man eens goed in het zonnetje zetten!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder