-

Economie

Heel bijzonder: Identieke tweelingzussen trouwen met identieke tweelingbroers.

Briana en Brittany Deane (33) zijn een eeneiige tweeling die vrijwel alles met elkaar delen. Ze lijken niet alleen als twee druppels op elkaar, maar ze zijn ook nog eens getrouwd met een eeneiige tweeling. De gelukkige tweelingbroers zijn Jeremy en Josh Salyers (35). Nu delen de identieke echtpaartjes heugelijk nieuws: ze zijn tegelijkertijd zwanger. De Amerikaanse dames zijn in de zevende hemel!

De eeneiige tweelingen ontmoetten elkaar op een festival voor tweelingen in Twinsburg in de Amerikaanse staat Ohio. Ze werden verliefd in 2017 en zes maanden later stapten de beide koppeltjes in het huwelijksbootje. Ook het huwelijk werd voltrokken door een tweeling!

De stelletjes wonen allemaal samen in hetzelfde huis. Nu zijn de dames samen in verwachting. Dat maakten ze bekend via hun gezamenlijke Instagram.

View this post on Instagram

Guess what!!?? BOTH couples are pregnant! ?? We are thrilled and grateful to experience overlapping pregnancies and to share this news with you all! ✨?✨?✨?✨?✨ Our children will not only be cousins, but full genetic siblings and quaternary multiples! Can't wait to meet them and for them to meet each other! ✨?✨?✨?✨?✨ #SalyersTwins #TwinsMarriedToTwins #expecting #thebump #pregnancyannouncement #pregnancyandbeyond #twinning #dubblebubble #baywatch #babywatch #pregnancyphoto #pregnant #bestpregnancyphotos #maternity #momstobe #dadstobe #twinsisters #twinbrothers #strangethings #identicaltwins #deanetwins #twincouples #twinmoms #twindads #miracle #ourtwinsanewedding #twinwedding #twinpregnancy #pregnancyphotoshoot #dreamcometrue

A post shared by Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins) on

Eenling of tweeling?

De koppels lieten weten: “Onze kinderen zullen op genetisch vlak broertjes of zusjes van elkaar zijn.” Het is niet bekend of de dames zwanger zijn van eenlingen of tweelingen.

Jeremy onthulde in een documentaire over hun leven dat hij stiekem hoopt dat de vrouwen op dezelfde dag bevallen, en dan nog liefst van een tweeling. De echtparen delen zowat alles, behalve één ding: elkaar. Ze tolereren geen partnerruil.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder