Connect with us

Economie

Heel bijzonder: Identieke tweelingzussen trouwen met identieke tweelingbroers.

Briana en Brittany Deane (33) zijn een eeneiige tweeling die vrijwel alles met elkaar delen. Ze lijken niet alleen als twee druppels op elkaar, maar ze zijn ook nog eens getrouwd met een eeneiige tweeling. De gelukkige tweelingbroers zijn Jeremy en Josh Salyers (35). Nu delen de identieke echtpaartjes heugelijk nieuws: ze zijn tegelijkertijd zwanger. De Amerikaanse dames zijn in de zevende hemel!

De eeneiige tweelingen ontmoetten elkaar op een festival voor tweelingen in Twinsburg in de Amerikaanse staat Ohio. Ze werden verliefd in 2017 en zes maanden later stapten de beide koppeltjes in het huwelijksbootje. Ook het huwelijk werd voltrokken door een tweeling!

De stelletjes wonen allemaal samen in hetzelfde huis. Nu zijn de dames samen in verwachting. Dat maakten ze bekend via hun gezamenlijke Instagram.

View this post on Instagram

Guess what!!?? BOTH couples are pregnant! ?? We are thrilled and grateful to experience overlapping pregnancies and to share this news with you all! ✨?✨?✨?✨?✨ Our children will not only be cousins, but full genetic siblings and quaternary multiples! Can't wait to meet them and for them to meet each other! ✨?✨?✨?✨?✨ #SalyersTwins #TwinsMarriedToTwins #expecting #thebump #pregnancyannouncement #pregnancyandbeyond #twinning #dubblebubble #baywatch #babywatch #pregnancyphoto #pregnant #bestpregnancyphotos #maternity #momstobe #dadstobe #twinsisters #twinbrothers #strangethings #identicaltwins #deanetwins #twincouples #twinmoms #twindads #miracle #ourtwinsanewedding #twinwedding #twinpregnancy #pregnancyphotoshoot #dreamcometrue

A post shared by Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins) on

Eenling of tweeling?

De koppels lieten weten: “Onze kinderen zullen op genetisch vlak broertjes of zusjes van elkaar zijn.” Het is niet bekend of de dames zwanger zijn van eenlingen of tweelingen.

Jeremy onthulde in een documentaire over hun leven dat hij stiekem hoopt dat de vrouwen op dezelfde dag bevallen, en dan nog liefst van een tweeling. De echtparen delen zowat alles, behalve één ding: elkaar. Ze tolereren geen partnerruil.