-

Economie

Heel bijzonder: Identieke tweelingzussen trouwen met identieke tweelingbroers.

Briana en Brittany Deane (33) zijn een eeneiige tweeling die vrijwel alles met elkaar delen. Ze lijken niet alleen als twee druppels op elkaar, maar ze zijn ook nog eens getrouwd met een eeneiige tweeling. De gelukkige tweelingbroers zijn Jeremy en Josh Salyers (35). Nu delen de identieke echtpaartjes heugelijk nieuws: ze zijn tegelijkertijd zwanger. De Amerikaanse dames zijn in de zevende hemel!

De eeneiige tweelingen ontmoetten elkaar op een festival voor tweelingen in Twinsburg in de Amerikaanse staat Ohio. Ze werden verliefd in 2017 en zes maanden later stapten de beide koppeltjes in het huwelijksbootje. Ook het huwelijk werd voltrokken door een tweeling!

De stelletjes wonen allemaal samen in hetzelfde huis. Nu zijn de dames samen in verwachting. Dat maakten ze bekend via hun gezamenlijke Instagram.

View this post on Instagram

Guess what!!?? BOTH couples are pregnant! ?? We are thrilled and grateful to experience overlapping pregnancies and to share this news with you all! ✨?✨?✨?✨?✨ Our children will not only be cousins, but full genetic siblings and quaternary multiples! Can't wait to meet them and for them to meet each other! ✨?✨?✨?✨?✨ #SalyersTwins #TwinsMarriedToTwins #expecting #thebump #pregnancyannouncement #pregnancyandbeyond #twinning #dubblebubble #baywatch #babywatch #pregnancyphoto #pregnant #bestpregnancyphotos #maternity #momstobe #dadstobe #twinsisters #twinbrothers #strangethings #identicaltwins #deanetwins #twincouples #twinmoms #twindads #miracle #ourtwinsanewedding #twinwedding #twinpregnancy #pregnancyphotoshoot #dreamcometrue

A post shared by Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins) on

Eenling of tweeling?

De koppels lieten weten: “Onze kinderen zullen op genetisch vlak broertjes of zusjes van elkaar zijn.” Het is niet bekend of de dames zwanger zijn van eenlingen of tweelingen.

Jeremy onthulde in een documentaire over hun leven dat hij stiekem hoopt dat de vrouwen op dezelfde dag bevallen, en dan nog liefst van een tweeling. De echtparen delen zowat alles, behalve één ding: elkaar. Ze tolereren geen partnerruil.

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder