Connect with us

Economie

Heel bijzonder: Identieke tweelingzussen trouwen met identieke tweelingbroers.

Briana en Brittany Deane (33) zijn een eeneiige tweeling die vrijwel alles met elkaar delen. Ze lijken niet alleen als twee druppels op elkaar, maar ze zijn ook nog eens getrouwd met een eeneiige tweeling. De gelukkige tweelingbroers zijn Jeremy en Josh Salyers (35). Nu delen de identieke echtpaartjes heugelijk nieuws: ze zijn tegelijkertijd zwanger. De Amerikaanse dames zijn in de zevende hemel!

De eeneiige tweelingen ontmoetten elkaar op een festival voor tweelingen in Twinsburg in de Amerikaanse staat Ohio. Ze werden verliefd in 2017 en zes maanden later stapten de beide koppeltjes in het huwelijksbootje. Ook het huwelijk werd voltrokken door een tweeling!

De stelletjes wonen allemaal samen in hetzelfde huis. Nu zijn de dames samen in verwachting. Dat maakten ze bekend via hun gezamenlijke Instagram.

View this post on Instagram

Guess what!!?? BOTH couples are pregnant! ?? We are thrilled and grateful to experience overlapping pregnancies and to share this news with you all! ✨?✨?✨?✨?✨ Our children will not only be cousins, but full genetic siblings and quaternary multiples! Can't wait to meet them and for them to meet each other! ✨?✨?✨?✨?✨ #SalyersTwins #TwinsMarriedToTwins #expecting #thebump #pregnancyannouncement #pregnancyandbeyond #twinning #dubblebubble #baywatch #babywatch #pregnancyphoto #pregnant #bestpregnancyphotos #maternity #momstobe #dadstobe #twinsisters #twinbrothers #strangethings #identicaltwins #deanetwins #twincouples #twinmoms #twindads #miracle #ourtwinsanewedding #twinwedding #twinpregnancy #pregnancyphotoshoot #dreamcometrue

A post shared by Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins) on

Eenling of tweeling?

De koppels lieten weten: “Onze kinderen zullen op genetisch vlak broertjes of zusjes van elkaar zijn.” Het is niet bekend of de dames zwanger zijn van eenlingen of tweelingen.

Jeremy onthulde in een documentaire over hun leven dat hij stiekem hoopt dat de vrouwen op dezelfde dag bevallen, en dan nog liefst van een tweeling. De echtparen delen zowat alles, behalve één ding: elkaar. Ze tolereren geen partnerruil.

Lees verder

Economie

Verdrietig nieuws voor Eva Jinek: ‘Het is afgelopen’

Het salaris van Eva Jinek wordt flink gekort als ze volgend jaar weer om de onderhandelingstafel moet met haar baas Peter van der Vorst. Dat meldt een tv-insider aan weekblad Story.

Eva Jinek werd eind 2019 onder contract gezet door RTL 4 om hét boegbeeld te worden van de late avond. Tweeënhalf jaar later is er van die ambitie niet veel meer over. Ze is vaker op vakantie dan op de buis en Peter van der Vorst heeft met Renze Klamer alweer een dérde presentator in huis gehaald om af te wisselen met Eva.

Salaris inleveren

Op dit moment krijgt Eva naar verluidt 1,2 miljoen euro per jaar, maar haar contract loopt eind volgend jaar af. Gezien haar veelbesproken megavakanties én haar tegenvallende kijkcijfers – ze is tegenwoordig vaak in de onderste regionen van de kijkcijfer top 25 te vinden – zal zo’n riant inkomen er niet meer in zitten, denken insiders.

Een tv-insider zegt tegen weekblad Story: “Peter zal Eva’s contract niet onder dezelfde voorwaarden verlengen. Eva zal fors terug moeten gaan in salaris om haar talkshow te behouden.”

Wat zegt Bert?

Ook tv-kenner Bert van der Veer wijst erop dat Eva wel heel weinig op zender is. “Eva maakt minder shows dan bij het ondertekenen van haar contract de bedoeling was. Humberto viel recent voor Eva in tijdens haar ziekte en lijkt steeds meer kansen te krijgen, Renze Klamer is aangetrokken en Beau doet het uitstekend”, zegt hij in hetzelfde blad.

Als Eva er niet iets náást gaat doen, dan is dat contract van 1,2 miljoen euro per jaar eigenlijk niet meer uit te leggen, denkt Bert. “Doet ze dat niet, dan kan ik me voorstellen dat RTL met Eva in gesprek gaat over haar contract en salaris.”

Stukken lager

Weekblad Party vreest hetzelfde lot voor Eva. “Alles bij elkaar is de kans groot dat een nieuw contract voor Eva stukken lager zal gaan uitpakken dan haar huidige contract. De concurrentie is immers hevig. Ook Beau van Even Dorens, met wie Eva afwisselt, scoort goed met zijn talkshow Beau.”

Nu is dus ook Renze in huis gehaald. “Er wordt zogezegd flink aan Eva’s stoelpoten gezaagd en dat zal even wennen zijn voor de blondine, die gewend was dat alles wat ze aanraakte in goud veranderde. Maar zo werkt het nu eenmaal in het tv-wereldje.”

Tweede kindje

Misschien stopt Eva zélf wel, aldus de Party. “Wellicht trekt Eva zelf haar conclusie en stopt ze met haar talkshow om de wens van een tweede kindje te kunnen vervullen. Die wens is er en Eva weet dat er, gezien haar leeftijd, enige haast geboden is. Het worden hoe dan ook spannende tijden voor Jinek.”

Ook Story speculeert over een tweede Jinek-baby. “Het is geen geheim dat Eva graag nog een tweede kind wil en haar zoontje Pax (3) een broertje of zusje gunt. Mocht Eva dat gegeven zijn, dan heeft RTL 4 in elk geval genoeg vervangers klaarstaan.”

Lees verder

Economie

Zien: Foto van Hélène Hendriks in bikini wil je dus gewoon gezien hebben vandaag!

Hélène Hendriks ken je misschien wel al presentatrice van Fox Sports. Tevens presenteert ze zo nu en dan de Champions League-avonden op Veronica. En eerlijk is eerlijk. Dan kijkt de voor- en nabeschouwing toch een stukje lekkerder weg dan wanneer we naar Wilfred Genee moeten kijken.

Wist je trouwens dat Hélène ruim tien jaar lang op het allerhoogste niveau Hockey heeft gespeeld in Nederland?

Hélène Hendriks in bikini

Wie vaker naar Hélène kijkt is het vast wel opgevallen dat de blondine een goed stuk hout voor de deur heeft liggen. Tijd om even een foto in bikini op te zoeken:

Lees verder

Economie

John de Bever (57) triest: ‘Al zo vroeg overleden’

Het is vandaag een emotionele dag voor John de Bever. De zanger herdenkt zijn overleden moeder, die hij nog elke dag enorm mist.

Steun

John deelt op Instagram een aantal foto’s van zijn moeder, die zeven jaar geleden overleed. ,,Al 7 jaar niet meer bij ons… Een moeder vergeet je nooit”, schrijft hij erbij. Onder het bericht krijgt hij een hoop steun van vrienden, familie en volgers. ,,Wat je in je hart bewaart, vergeet je nooit meer… Sterkte, blijft een gemis”, reageert iemand. Velen vinden dat John veel op zijn moeder lijkt. ,,Sterkte! Wat mooi dat je op haar lijkt!”, luidt het in de reacties.

Realityserie

Op deze emotionele dag zal John ongetwijfeld veel steun krijgen van zijn partner Kees Stevens. Kees is naast zijn partner, ook de manager van John; het stel doet dan ook álles samen. Inmiddels hebben ze zelfs een eigen realityserie, waarvoor ze zelfs genomineerd waren voor de Gouden Televizier-Ring.

Lees verder
Advertisement

Trending