Connect with us

Economie

Maxime Meiland zet haar nieuwe kledinglijn nu al in de uitverkoop.

Maxime Meiland lanceerde nog geen maand geleden haar gloednieuwe kledinglijn Monciel. Eerder was er heel wat te doen rond de kledinglijn. Mensen beweerden dat het gejat was van een Chinese webshop. En nu zet ze zowaar alles in de uitverkoop!

Hoewel haar nieuwe kledinglijn nog maar pas gelanceerd is, staat alles na een maand al 50 procent afgeprijsd. Het management van Maxime laat weten dat er niets achter gezocht moet worden. Het is volgens hen gewoon ‘sales’, net zoals bij andere winkels.

Zware rel

Nog voor de lancering van haar nieuwe kledinglijn kwam Maxime in opspraak. Mensen zeiden dat haar kleding gewoon van een grote Chinese webwinkel kwam. Dat bevestigde de blondine later ook zelf, maar ze merkte op dat ze wel aanpassingen maakte. Maxime leerde een wijze les uit het hele verhaal. Ze vertelde: “Ik vond het toch wel vervelend, moet ik zeggen. Maar het is voor mij wel een les geweest, denk ik.” Maxime legde uit dat ze samenwerkt met een fabriek die een standaard kledinglijn heeft. Ze kiest dan bepaalde ontwerpen uit en maakt aanpassingen speciaal voor de Nederlandse markt. Maxime voegt er nog aan toe: “Maar na dat gedoetje in de media ben ik als de sodemieter gaan tekenen en heb ik een hele nieuwe lijn ontworpen.”

View this post on Instagram

STOP AND SHOP! 50% korting op alle items! Link in bio

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on