-

Economie

Enorm groot verdriet voor Anouk Hoogendijk: ‘Babytje niet 0verleefd’

Anouk Hoogendijk heeft het droevige nieuws gedeeld dat ze een miskra*m heeft gehad.

In een emotioneel bericht op Instagram vertelt de voormalig profvoetbalster over het einde van haar zwangerschap en de impact die dit op haar heeft gehad.

In haar bericht deelt Anouk haar vreugde over haar zwangerschap van 14 weken geleden.

Ze schrijft: “Ik wilde even het goede nieuws delen dat ik 14 weken zwanger ben.

We zaten al 14 weken op de roze wolk en wat waren we blij!
Anouk Hoogendijk

Begin juni zou Sonny een jongere broer krijgen. Maar in plaats daarvan ging het niet goed en verl00r ik mijn baby.”

Na het ontvangen van slecht nieuws werd Anouk drie dagen lang in het z!ekenhuis opgenomen, waar ze te maken kreeg met hevig bl0eden.

Ze moest uiteindelijk dringende med!sche ingrepen ondergaan.

Naast de enorme emotionele kl*p die ze ervoer, bleek de fysieke impact veel zwaarder dan ze had verwacht.

Anouk geeft aan dat ze nu liever een paar weken tijd voor zichzelf neemt om dit verdriet te verwerken.

Het verlies van een kindje is een ingrijpende gebeurtenis en het is begrijpelijk dat ze behoefte heeft aan tijd en ruimte om hiermee om te gaan.

Het delen van haar verhaal op Instagram toont de moed en openheid van Anouk om haar persoonlijke ervaring te delen met haar volgers.

Dit kan anderen die ook een miskra*m hebben meegemaakt troost en steun bieden, omdat ze zich mogelijk kunnen identificeren met haar gevoelens van verdriet en verlies.

Het is belangrijk om te erkennen dat het verwerken van een miskra*m tijd kost en dat iedereen hier op zijn eigen manier mee omgaat.
Anouk Hoogendijk

Anouk’s beslissing om zichzelf de ruimte te geven en zich even terug te trekken, getuigt van zelfzorg en het nemen van de tijd die ze nodig heeft om te genezen, zowel fysiek als emotioneel.

We wensen Anouk veel kracht en steun in deze moeilijke periode.

Haar openheid en eerlijkheid dragen bij aan het doorbreken van het taboe rondom het bespreken van miskr*men en het creëren van meer bewustzijn en begrip voor vrouwen die dit verdriet doormaken.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder