Connect with us

Economie

Maxime Meiland heeft belangrijke waarschuwing voor de fans.

Hoewel de familie Meiland momenteel helemaal alleen zit op het Chateau, zitten ze niet meteen te wachten op bezoek. Maxime Meiland waarschuwt haar fans op Instagram Stories dat ze absoluut niet mogen langskomen. Ook niet voor een borrel!

De Meilandjes krijgen wel vaker ongenode gasten over de vloer, maar ze zijn het spuugzat. Vanwege het coronavirus blijven de deuren gesloten en is onaangekondigd bezoek nog minder welkom dan vroeger. Een geïrriteerde Maxime zei op Instagram Stories: “Hier even een kleine oproep van mij. Het is gewoon ons huis.”

Maxime is zelf wel niet in Frankrijk, maar toch heeft ze een belangrijke boodschap: “We hebben de laatste dagen, dus ook weer vandaag, heel veel mensen die onaangekondigd bij ons op het terrein komen. Aangezien wij nu gesloten zijn, stellen wij het heel erg op prijs dat mensen gewoon lekker thuisblijven of op hun vakantiebestemming. In ieder geval geen bezoekjes meer brengen aan ons huis, want het is uiteindelijk ook gewoon ons huis en ons privé.”