-

Economie

Maxime Meiland heeft belangrijke waarschuwing voor de fans.

Hoewel de familie Meiland momenteel helemaal alleen zit op het Chateau, zitten ze niet meteen te wachten op bezoek. Maxime Meiland waarschuwt haar fans op Instagram Stories dat ze absoluut niet mogen langskomen. Ook niet voor een borrel!

De Meilandjes krijgen wel vaker ongenode gasten over de vloer, maar ze zijn het spuugzat. Vanwege het coronavirus blijven de deuren gesloten en is onaangekondigd bezoek nog minder welkom dan vroeger. Een geïrriteerde Maxime zei op Instagram Stories: “Hier even een kleine oproep van mij. Het is gewoon ons huis.”

Maxime is zelf wel niet in Frankrijk, maar toch heeft ze een belangrijke boodschap: “We hebben de laatste dagen, dus ook weer vandaag, heel veel mensen die onaangekondigd bij ons op het terrein komen. Aangezien wij nu gesloten zijn, stellen wij het heel erg op prijs dat mensen gewoon lekker thuisblijven of op hun vakantiebestemming. In ieder geval geen bezoekjes meer brengen aan ons huis, want het is uiteindelijk ook gewoon ons huis en ons privé.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder