-

Economie

Bridget Maasland laat publiek achter in tranen na het delen van dit verdrietige nieuws

Bridget Maasland heeft in de podcast ‘De Weg Naar Succes’ met Nino Wilkes een sch0kkende openbaring gedaan.

De 48-jarige presentatrice deelde intens verdrietig nieuws met de luisteraars en vertelde over haar moeilijke schooltijd. Bridget groeide op in een gezin dat vaak verhuisde.

Ze heeft in haar jeugd ongeveer 18 keer moeten verhuizen en moest steeds opnieuw nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zien te maken. Het afscheid nemen van eerder gemaakte vriendschappen was erg zwaar voor haar.

Op een van de basisscholen waar Bridget heeft gezeten, werd ze verschrikkelijk gep*st. Ze lag naar eigen zeggen slecht in de groep en werd erg gep*st.

Ze denkt dat de andere kinderen ziekelijk jaloers op haar waren vanwege haar modellenwerk op jonge leeftijd. Bridget denkt dat kinderen haar niet zo goed konden plaatsen en dat was lastig voor haar.

Het p*stgedrag ging op een gegeven moment zo ver dat Maasland zich genoodzaakt voelde iets verontrustends te doen.

Ze had het erg moeilijk en heeft zichzelf een aantal keer expres van de trap laten vallen. Ze hoopte dat ze iets zou breken, zodat ze niet naar school hoefde.

Bridget realiseert zich dat dit wel heel ver ging en dat het niet de juiste manier was om met de situatie om te gaan. Maar als jong meisje wist ze niet beter.

Het was voor Bridget erg moeilijk om over haar moeilijke jeugd te praten. Ze is geen verklikker en vertelde thuis niet wat haar allemaal werd aangedaan op school.

In een eerdere aflevering van het programma ‘De Kist’ vertelde ze al dat ze last had van suïc!dale gedachten. Het raakte haar zo diep dat ze in tranen uitbarstte.

Bridget is niet de enige die gep*st wordt of is gep*st. Veel mensen hebben helaas dezelfde nare ervaringen gehad en het kan grote gevolgen hebben voor het verdere leven.
Bridget Maasland

P*sten kan iemands leven ernstig beïnvloeden en kan leiden tot psychische klachten zoals depressie en angstst00rnissen.

Het is belangrijk om pesten serieus te nemen en erover te praten met iemand die je vertrouwt.

Bridget heeft ondanks haar moeilijke jeugd toch een succesvolle carrière opgebouwd als presentatrice.

Ze heeft bij diverse televisieprogramma’s gewerkt en heeft daarnaast een eigen productiebedrijf. Bridget is nu een inspiratie voor veel mensen die ook een moeilijke jeugd hebben gehad.
Bridget Maasland

Het is dapper van Bridget om haar verhaal te delen en haar kwetsbaarheid te tonen. Het laat zien dat zelfs mensen die succesvol lijken, soms door moeilijke periodes gaan.

Het is belangrijk om naar elkaar te luisteren en elkaar te steunen, zodat we met zijn allen sterker staan en p*sten kunnen tegengaan.

Bridget is een voorbeeld van hoe je ondanks een moeilijke jeugd toch succesvol kunt zijn.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder