Connect with us

Economie

Bridget Maasland laat publiek achter in tranen na het delen van dit verdrietige nieuws

Bridget Maasland heeft in de podcast ‘De Weg Naar Succes’ met Nino Wilkes een sch0kkende openbaring gedaan.

De 48-jarige presentatrice deelde intens verdrietig nieuws met de luisteraars en vertelde over haar moeilijke schooltijd. Bridget groeide op in een gezin dat vaak verhuisde.

Ze heeft in haar jeugd ongeveer 18 keer moeten verhuizen en moest steeds opnieuw nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zien te maken. Het afscheid nemen van eerder gemaakte vriendschappen was erg zwaar voor haar.

Op een van de basisscholen waar Bridget heeft gezeten, werd ze verschrikkelijk gep*st. Ze lag naar eigen zeggen slecht in de groep en werd erg gep*st.

Ze denkt dat de andere kinderen ziekelijk jaloers op haar waren vanwege haar modellenwerk op jonge leeftijd. Bridget denkt dat kinderen haar niet zo goed konden plaatsen en dat was lastig voor haar.

Het p*stgedrag ging op een gegeven moment zo ver dat Maasland zich genoodzaakt voelde iets verontrustends te doen.

Ze had het erg moeilijk en heeft zichzelf een aantal keer expres van de trap laten vallen. Ze hoopte dat ze iets zou breken, zodat ze niet naar school hoefde.

Bridget realiseert zich dat dit wel heel ver ging en dat het niet de juiste manier was om met de situatie om te gaan. Maar als jong meisje wist ze niet beter.

Het was voor Bridget erg moeilijk om over haar moeilijke jeugd te praten. Ze is geen verklikker en vertelde thuis niet wat haar allemaal werd aangedaan op school.

In een eerdere aflevering van het programma ‘De Kist’ vertelde ze al dat ze last had van suïc!dale gedachten. Het raakte haar zo diep dat ze in tranen uitbarstte.

Bridget is niet de enige die gep*st wordt of is gep*st. Veel mensen hebben helaas dezelfde nare ervaringen gehad en het kan grote gevolgen hebben voor het verdere leven.
Bridget Maasland

P*sten kan iemands leven ernstig beïnvloeden en kan leiden tot psychische klachten zoals depressie en angstst00rnissen.

Het is belangrijk om pesten serieus te nemen en erover te praten met iemand die je vertrouwt.

Bridget heeft ondanks haar moeilijke jeugd toch een succesvolle carrière opgebouwd als presentatrice.

Ze heeft bij diverse televisieprogramma’s gewerkt en heeft daarnaast een eigen productiebedrijf. Bridget is nu een inspiratie voor veel mensen die ook een moeilijke jeugd hebben gehad.
Bridget Maasland

Het is dapper van Bridget om haar verhaal te delen en haar kwetsbaarheid te tonen. Het laat zien dat zelfs mensen die succesvol lijken, soms door moeilijke periodes gaan.

Het is belangrijk om naar elkaar te luisteren en elkaar te steunen, zodat we met zijn allen sterker staan en p*sten kunnen tegengaan.

Bridget is een voorbeeld van hoe je ondanks een moeilijke jeugd toch succesvol kunt zijn.