-

Economie

Mannen stikjaloers op personal trainer van Yolanthe.

Yolanthe (35) is regelmatig terug te vinden in de sportschool, waar ze zich keihard in het zweet werkt. Ditmaal is ook zoontje Xess Xava erbij. Wanneer hij de krachttoeren van mama en haar personal trainer ziet, besluit het ventje dat het welletjes is geweest.

De brunette schreef bij het indrukwekkende filmpje: “Maak het leuk, experimenteer. Je moet gewoon gaan. Vergeet niet … Gezond ziet er bij ieder lichaam anders uit. (Xess zijn kleine glimlach aan het eind).”

Volgers onder de indruk

De fans van Yolanthe zijn zwaar onder de indruk van de attitude van hun idool. Zo merkte iemand op: “Wat een discipline zeg!” Een andere volger reageerde: “Wauw! Alleen maar wauw! Je leert deze 56-jarige nog wat hoor. Al kan ik dit echt nooit met de beste wil van de wereld. Ik moet wel in de benen.”

Reactie zoontje

Xess Xava krijgt de lachers dan weer op zijn hand met zijn schattige reactie op het einde. Het ventje wordt overladen met complimentjes. Een fan zei vol bewondering: “OMG that smile van Xess.” Een andere fan reageerde: “Zo schattig hoe hij lacht.”

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder