-

Economie

Mannen stikjaloers op personal trainer van Yolanthe.

Yolanthe (35) is regelmatig terug te vinden in de sportschool, waar ze zich keihard in het zweet werkt. Ditmaal is ook zoontje Xess Xava erbij. Wanneer hij de krachttoeren van mama en haar personal trainer ziet, besluit het ventje dat het welletjes is geweest.

De brunette schreef bij het indrukwekkende filmpje: “Maak het leuk, experimenteer. Je moet gewoon gaan. Vergeet niet … Gezond ziet er bij ieder lichaam anders uit. (Xess zijn kleine glimlach aan het eind).”

Volgers onder de indruk

De fans van Yolanthe zijn zwaar onder de indruk van de attitude van hun idool. Zo merkte iemand op: “Wat een discipline zeg!” Een andere volger reageerde: “Wauw! Alleen maar wauw! Je leert deze 56-jarige nog wat hoor. Al kan ik dit echt nooit met de beste wil van de wereld. Ik moet wel in de benen.”

Reactie zoontje

Xess Xava krijgt de lachers dan weer op zijn hand met zijn schattige reactie op het einde. Het ventje wordt overladen met complimentjes. Een fan zei vol bewondering: “OMG that smile van Xess.” Een andere fan reageerde: “Zo schattig hoe hij lacht.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder