Connect with us

Economie

Mannen stikjaloers op personal trainer van Yolanthe.

Yolanthe (35) is regelmatig terug te vinden in de sportschool, waar ze zich keihard in het zweet werkt. Ditmaal is ook zoontje Xess Xava erbij. Wanneer hij de krachttoeren van mama en haar personal trainer ziet, besluit het ventje dat het welletjes is geweest.

De brunette schreef bij het indrukwekkende filmpje: “Maak het leuk, experimenteer. Je moet gewoon gaan. Vergeet niet … Gezond ziet er bij ieder lichaam anders uit. (Xess zijn kleine glimlach aan het eind).”

Volgers onder de indruk

De fans van Yolanthe zijn zwaar onder de indruk van de attitude van hun idool. Zo merkte iemand op: “Wat een discipline zeg!” Een andere volger reageerde: “Wauw! Alleen maar wauw! Je leert deze 56-jarige nog wat hoor. Al kan ik dit echt nooit met de beste wil van de wereld. Ik moet wel in de benen.”

Reactie zoontje

Xess Xava krijgt de lachers dan weer op zijn hand met zijn schattige reactie op het einde. Het ventje wordt overladen met complimentjes. Een fan zei vol bewondering: “OMG that smile van Xess.” Een andere fan reageerde: “Zo schattig hoe hij lacht.”