-

Economie

Man wil vrouw laten zitten nadat ze hond naar asiel deed en verzon dat ze weggelopen was.

Een man getuigt op de sociale media dat hij zijn vrouw voor een ultimatum plaatste nadat ze zijn hond achter zijn rug naar een asiel bracht en deed alsof het dier weggelopen was.

De man doet zijn verhaal anoniem op Reddit en vraagt de andere gebruikers of hij correct handelde. Hij vertelt dat hij zijn hond heeft van voor hun huwelijk. Zijn echtgenote was wantrouwig over de hond nadat ze zwanger werd. Het teefje was volgens haar een gevaarlijk ras.

De vrouw belde hem op een dag huilend op. Ze vertelde hem dat zijn hond was weggelopen en niet achter haar aan kon rennen.

Grote leugen

De man getuigde: “Ik geloofde haar. Ik zocht wekenlang naar de hond. Uiteindelijk aanvaardde ik het gewoon omdat we naar het ziekenhuis moesten om onze baby te verwelkomen en er gewoon andere dringende zorgen waren.”

Vijf jaar later, en drie kinderen verder, kwam de leugen uit. Zijn vrouw had de hond samen met haar vader naar het asiel gebracht.

Dat plaatste zijn kijk op hun relatie in een heel nieuw perspectief.

De man schreef: “Ik ben razend. Ze was mijn hond, mijn baby. Ze was helemaal niet gevaarlijk. Ik zou er nooit akkoord mee geweest zijn. Ze is wellicht nooit geadopteerd. Ik ben boos genoeg om een scheiding te overwegen, maar ik twijfel vanwege de kinderen en om praktische redenen.”

Ultimatum

“Ik heb haar gezegd dat de enige manier om het weer een beetje goed te maken, is dat we terug een hond nemen. Maar ze wil helemaal geen hond en klaagde dat het te veel werk zou zijn. Ik ben niet van plan om bij te geven.”

De andere gebruikers van het platform waren het grotendeels eens met de man. Ze vonden de actie van de vrouw ronduit verwerpelijk.

Een persoon stelde het verhaal van de man in vraag. De social mediagebruiker liet optekenen: “Dit hele verhaal is ongeloofwaardig, wie verliest zijn hond en gaat niet in de lokale dierenasielen controleren of ze gevonden is?”

Als dit verhaal waar is, is het een verschrikkelijke actie. Liefde, eerlijkheid en vertrouwen zijn de bouwstenen voor een goede relatie. Wat zou jij doen in de positie van de man?

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder