Connect with us

Economie

Man wil vrouw laten zitten nadat ze hond naar asiel deed en verzon dat ze weggelopen was.

Een man getuigt op de sociale media dat hij zijn vrouw voor een ultimatum plaatste nadat ze zijn hond achter zijn rug naar een asiel bracht en deed alsof het dier weggelopen was.

De man doet zijn verhaal anoniem op Reddit en vraagt de andere gebruikers of hij correct handelde. Hij vertelt dat hij zijn hond heeft van voor hun huwelijk. Zijn echtgenote was wantrouwig over de hond nadat ze zwanger werd. Het teefje was volgens haar een gevaarlijk ras.

De vrouw belde hem op een dag huilend op. Ze vertelde hem dat zijn hond was weggelopen en niet achter haar aan kon rennen.

Grote leugen

De man getuigde: “Ik geloofde haar. Ik zocht wekenlang naar de hond. Uiteindelijk aanvaardde ik het gewoon omdat we naar het ziekenhuis moesten om onze baby te verwelkomen en er gewoon andere dringende zorgen waren.”

Vijf jaar later, en drie kinderen verder, kwam de leugen uit. Zijn vrouw had de hond samen met haar vader naar het asiel gebracht.

Dat plaatste zijn kijk op hun relatie in een heel nieuw perspectief.

De man schreef: “Ik ben razend. Ze was mijn hond, mijn baby. Ze was helemaal niet gevaarlijk. Ik zou er nooit akkoord mee geweest zijn. Ze is wellicht nooit geadopteerd. Ik ben boos genoeg om een scheiding te overwegen, maar ik twijfel vanwege de kinderen en om praktische redenen.”

Ultimatum

“Ik heb haar gezegd dat de enige manier om het weer een beetje goed te maken, is dat we terug een hond nemen. Maar ze wil helemaal geen hond en klaagde dat het te veel werk zou zijn. Ik ben niet van plan om bij te geven.”

De andere gebruikers van het platform waren het grotendeels eens met de man. Ze vonden de actie van de vrouw ronduit verwerpelijk.

Een persoon stelde het verhaal van de man in vraag. De social mediagebruiker liet optekenen: “Dit hele verhaal is ongeloofwaardig, wie verliest zijn hond en gaat niet in de lokale dierenasielen controleren of ze gevonden is?”

Als dit verhaal waar is, is het een verschrikkelijke actie. Liefde, eerlijkheid en vertrouwen zijn de bouwstenen voor een goede relatie. Wat zou jij doen in de positie van de man?

Lees verder

Economie

Triest nieuws over dochtertjes Maxime Meiland: “ongeneselijk ziek”

Maxime Meiland is met de dood bedreigd nadat zij en haar moeder Erica een aantal uitspraken hadden gedaan over de islam. Ze hadden het voornamelijk over hoofddoeken en dat is niet goed aangekomen. Er is namelijk ontzettend veel ophef over ontstaan.

Vooral Erica ging los over de Islam en vindt dat er niet meer naar Nederland zouden moeten komen. Ze noemde vrouwen in Boerka’s zelfs ‘pinguïns’.

“Ze vindt vooral het hoofddoek dragen waanzin. Wat ook logisch is want waarom moet een vrouw haar haar verbergen omdat mannen een probleem hebben met hun seksualiteit. Zo wordt de vrouw weer de dupe.”

Toen ze deze uitspraken had gedaan ging het voornamelijk los op Instagram en worden ze met de dood bedreigd: “Kanker racist dat je bent ik hoop dat je kanker kind dood gaat lelijke kanker hoer. Ik hoop dat je kanker krijgt inclusief je kind. Als je dood bent kom ik nog ff een keer op je graf pissen.”

De dochtertjes van Maxime worden ook met de dood bedreigt: “Ik wens je kind de dood toe en ik hoop dat ze ongeneselijk ziek wordt lelijke kanker baby ook. Schaam je diep”, wordt er op Instagram gezegd.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder

Economie

Bebloede Lil’ Kleine met pistool beroofd

Gisteravond, vlak voor een feestje in Rotterdam is Jorik Scholten beroofd van zijn horloge.

Het gebeurde toen het feestje was afgelopen en drie mensen hem buiten aan het opwachten waren. Toen hij het pand van de album-release party van producent en dj Jack Shirak (28) verliet waren er drie mannen op hem aan het wachten buiten. Hij werd hij met een pistool tegen zijn hoofd geslagen en werd het horloge van zijn pols getrokken.

Kleine was niet alleen want meerdere mensen zagen het gebeuren en de mensen die nog op het feestje waren werden gewaarschuwd. Jorrik werd ook onder schot gehouden door het pistool zeggen meerdere getuigen.

Lil Kleine zat onder het bloed en er was veel politie ter plekke.

‘Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.

Het was een gewelddadige en een gewapende poging overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit.

Als iemand iets heeft gezien, kunnen ze bellen naar 0900-8844. Tips zijn altijd welkom’, zei de politie.

Lees verder

Economie

Zien: Memphis Depay showt hoe rijk hij is, brengt stoere rapvideo uit

Memphis Depay is dit WK nog niet echt in vorm zeg maar. We hebben het niet nagekeken, maar de man die de bank in Barcelona warm houdt, heeft in twee wedstrijden vermoedelijk drie balcontacten gehad. Ergens snappen we wel waarom…

Memphis is namelijk ook rapper. En laat hij nu net voor het WK een nieuwe clip uitgebracht hebben. Samen met ene Quinsy Promes, die Nederland angstvallig vermijdt omdat hij verdacht wordt van het neersteken van zijn neef. De twee hebben een rotsvast vertrouwen in hun rapskills.

Bekijk onderstaand de video.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder
Advertisement

Trending