Connect with us

Economie

Kleinzoon slaat 71-jarige oma dood met brandblusser.

Een man (32) uit Texas bekende dat hij zijn oma (71) misbruikte en daarna doodsloeg met een brandblusser. De Amerikaanse media melden dat hij aangehouden is en een heel zware straf riskeert.

Zaterdag moest de politie van Dallas uitrukken voor een heftig tafereel in een huis. Irish Harrison lag dood in haar slaapkamer, terwijl haar kleinzoon Michael Robinson rustig in de woonkamer zat. De stoppen van de man waren compleet doorgeslagen tijdens een bezoek aan zijn grootmoeder. De verdachte misbruikte haar, en dan begon hij haar hardhandig te slaan en schoppen. Uiteindelijk sloeg hij haar met een brandblusser tot ze niet meer bewoog.

Het is niet geweten wat de precieze aanleiding is voor de moord. Robinson ging tijdens zijn eerste verhoor meteen over tot bekentenissen. Hij is aangeklaagd wegens moord en mag zich aan een zware straf verwachten.