Connect with us

Economie

Man valt bejaarde vrouw in het holst van de nacht aan, maar daar krijgt hij snel spijt van.

Een man valt een bejaarde dame aan, die in het midden van de nacht alleen over straat loopt. Hij had duidelijk het verkeerde slachtoffer uitgekozen, want de vrouw gaf hem een bolwassing die hij nooit meer zal vergeten.

Sommige mensen hebben gewoon geen respect voor hun medemens. Dat is heel droevig om te zien. Maar het is nog triester om te zien wanneer slechte mensen doelbewust kwetsbare slachtoffers uitkiezen.

We moeten diep respect tonen voor oudere mensen. Ze hebben de weg voor ons geplaveid en hun hele leven lang hard gewerkt.

Helaas zijn er mensen die daar anders over denken en er plezier in scheppen om oudere mensen te treiteren. Dat is ook het geval in de onderstaande video.

Algauw bleek dat de man de verkeerde had uitgekozen!

Twee jongens zitten in een auto en willen een bejaarde dame treiteren. Maar hun plannetje spatte als een boemerang in hun gezicht.

Een van de jongens stapt uit de auto, terwijl de andere alles filmt. Hij stapt langzaam naar de oudere dame toe en maakt een slaande beweging.

Dat was het laatste wat hij kon doen. De vrouw gaf hem daarna een flinke bolwassing! Daarna loopt de vrouw rustig weg.

Het is best aangenaam om te zien, hoe deze jongen zijn verdiende loon krijgt! Het is niet meteen duidelijk waar en wanneer deze video gemaakt is. Op het internet wordt gespeculeerd dat het misschien in scène gezet is. Wat er ook van zij, laat dit een belangrijke les zijn om ouderen altijd met respect te behandelen!

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending