-

Economie

Man valt bejaarde vrouw in het holst van de nacht aan, maar daar krijgt hij snel spijt van.

Een man valt een bejaarde dame aan, die in het midden van de nacht alleen over straat loopt. Hij had duidelijk het verkeerde slachtoffer uitgekozen, want de vrouw gaf hem een bolwassing die hij nooit meer zal vergeten.

Sommige mensen hebben gewoon geen respect voor hun medemens. Dat is heel droevig om te zien. Maar het is nog triester om te zien wanneer slechte mensen doelbewust kwetsbare slachtoffers uitkiezen.

We moeten diep respect tonen voor oudere mensen. Ze hebben de weg voor ons geplaveid en hun hele leven lang hard gewerkt.

Helaas zijn er mensen die daar anders over denken en er plezier in scheppen om oudere mensen te treiteren. Dat is ook het geval in de onderstaande video.

Algauw bleek dat de man de verkeerde had uitgekozen!

Twee jongens zitten in een auto en willen een bejaarde dame treiteren. Maar hun plannetje spatte als een boemerang in hun gezicht.

Een van de jongens stapt uit de auto, terwijl de andere alles filmt. Hij stapt langzaam naar de oudere dame toe en maakt een slaande beweging.

Dat was het laatste wat hij kon doen. De vrouw gaf hem daarna een flinke bolwassing! Daarna loopt de vrouw rustig weg.

Het is best aangenaam om te zien, hoe deze jongen zijn verdiende loon krijgt! Het is niet meteen duidelijk waar en wanneer deze video gemaakt is. Op het internet wordt gespeculeerd dat het misschien in scène gezet is. Wat er ook van zij, laat dit een belangrijke les zijn om ouderen altijd met respect te behandelen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder