-

Economie

Ouders adopteren 5 broertjes en zusjes van hun pleegkind om ze samen te brengen.

Andi en Thomas Bonura uit Texas hadden altijd al gedroomd van een groot gezin. Maar dat was moeilijker dan gedacht. Andi leed verschillende miskramen.

Andi beviel na 25 weken van twee jongetjes. De kleine Eli vocht voor zijn leven, maar hij haalde het helaas niet. Joey, nu elf jaar oud, overleefde, maar heeft hersenverlamming. Daardoor communiceert hij via gebarentaal en is slechtziend.

Thomas maakt echter duidelijk dat Joey geen medelijden nodig heeft. De vader vertelde trots: “Hij is heel slim … wanneer mensen medelijden met hem krijgen, zeg ik altijd: ‘Doe dat niet. Hij is het vrolijkste kind in huis!’”

Het koppel begon na te denken over adoptie. Maar voor de knoop door te hakken, werd Andi nog twee keer zwanger. Ze kregen twee meisjes.

Nadat ze drie biologische kinderen hadden, die allen te vroeg geboren werden, waarschuwden de dokters de ouders dat een volgende zwangerschap te veel risico’s met zich zou brengen.

Andi en Thomas wilden echter absoluut een groter gezin, dus gaven ze zich op als pleegouders.

View this post on Instagram

Waiting for our Zoom adoption to start

A post shared by Andi Bonura (@bonurabunch) on

In 207 verwelkomden ze hun eerste pleegkind Bryson. Het kleintje kwam recht uit de NICU-afdeling. Aanvankelijk dacht het koppel dat Bryson bij hen zou blijven totdat hij zou worden geadopteerd.

View this post on Instagram

Getting a little Vitamin K

A post shared by Andi Bonura (@bonurabunch) on

Dan ontdekte het stel dat hij nog vijf broers en zussen had, die bij verschillende pleeggezinnen woonden.

Wat er daarna gebeurde, is gewoonweg geweldig! Door een toevallige samenloop van omstandigheden, sommigen spreken over het lot, kregen de ouders de kans om alle broertjes en zusjes van Bryson te adopteren. Uiteraard aarzelden ze geen seconde en nu is het gezin met acht kindjes helemaal compleet!

Laten we deze familie overladen met hartjes!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder