Connect with us

Economie

Ouders adopteren 5 broertjes en zusjes van hun pleegkind om ze samen te brengen.

Andi en Thomas Bonura uit Texas hadden altijd al gedroomd van een groot gezin. Maar dat was moeilijker dan gedacht. Andi leed verschillende miskramen.

Andi beviel na 25 weken van twee jongetjes. De kleine Eli vocht voor zijn leven, maar hij haalde het helaas niet. Joey, nu elf jaar oud, overleefde, maar heeft hersenverlamming. Daardoor communiceert hij via gebarentaal en is slechtziend.

Thomas maakt echter duidelijk dat Joey geen medelijden nodig heeft. De vader vertelde trots: “Hij is heel slim … wanneer mensen medelijden met hem krijgen, zeg ik altijd: ‘Doe dat niet. Hij is het vrolijkste kind in huis!’”

Het koppel begon na te denken over adoptie. Maar voor de knoop door te hakken, werd Andi nog twee keer zwanger. Ze kregen twee meisjes.

Nadat ze drie biologische kinderen hadden, die allen te vroeg geboren werden, waarschuwden de dokters de ouders dat een volgende zwangerschap te veel risico’s met zich zou brengen.

Andi en Thomas wilden echter absoluut een groter gezin, dus gaven ze zich op als pleegouders.

View this post on Instagram

Waiting for our Zoom adoption to start

A post shared by Andi Bonura (@bonurabunch) on

In 207 verwelkomden ze hun eerste pleegkind Bryson. Het kleintje kwam recht uit de NICU-afdeling. Aanvankelijk dacht het koppel dat Bryson bij hen zou blijven totdat hij zou worden geadopteerd.

View this post on Instagram

Getting a little Vitamin K

A post shared by Andi Bonura (@bonurabunch) on

Dan ontdekte het stel dat hij nog vijf broers en zussen had, die bij verschillende pleeggezinnen woonden.

Wat er daarna gebeurde, is gewoonweg geweldig! Door een toevallige samenloop van omstandigheden, sommigen spreken over het lot, kregen de ouders de kans om alle broertjes en zusjes van Bryson te adopteren. Uiteraard aarzelden ze geen seconde en nu is het gezin met acht kindjes helemaal compleet!

Laten we deze familie overladen met hartjes!