-

Economie

Man komt op 90-jarige leeftijd eindelijk uit de kast.

Nadat hij zijn ware zelf 90 jaar lang geheim had gehouden, kwam hij net op tijd voor Pride Month uit de kast als homo voor zijn vrienden en familie.

Vader en grootvader Kenneth Felts begon tijdens de quarantaine na te denken over zijn leven en begon te werken aan een biografie om zijn verhaal te vertellen.

Oude herinneringen en emoties kwamen terug bovendrijven, en na een lange dag schrijven besloot hij eindelijk zijn geheim te onthullen dat hij bijna een eeuw voor zichzelf had gehouden.

Kenneth was met zijn dochter, Rebecca Mayes, aan het chatten toen hij zich liet ontglippen dat hij ‘Phillip nooit verlaten had’.

Rebecca had geen idee wie Phillip was, maar plotseling besefte ze het. Phillip was een man op wie Kenneth in de jaren ’50 verliefd was, maar Kenneth nam een hetero levensstijl omdat hij dacht dat hij geen andere keuze had.

Twintig jaar geleden onthulde Rebecca aan haar vader dat ze lesbisch was, en hoewel ze blij is dat Kenneth eindelijk zichzelf kan zijn, vindt ze het ook ontzettend droevig dat haar vader zijn relatie verloor met de man van wie hij hield. Ze vindt het vreselijk dat hij dit geheim zo lang voor zich moest houden.

Kenneth vertelde het nieuws aan de rest van zijn vrienden en familie, en in mei postte hij het zelfs op Facebook.

Met een foto van zichzelf in regenboogsweater schreef de 90-jarige man: “Ik ben vrij, ik ben homo en ik ben uit de kast.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder