-

Economie

Mama verliest op elf dagen tijd twee kinderen aan corona.

De familie van de Amerikaanse Monete Hicks is zwaar getroffen door het coronavirus. Op amper elf dagen tijd verloor ze haar dochter Mychaela (23) en haar zoon Byron (20) aan het virus.

Haar zoon Byron werd eind vorige maand op een zaterdagochtend wakker met ademhalingsproblemen. Hicks getuigt aan CNN dat hij rond de middag overleed aan de gevolgen van een hartstilstand. De dinsdag na het overlijden van haar zoon werd haar dochter Mychaela ziek. De rouwende moeder vertelde: “Ze ging naar het ziekenhuis met hoofdpijn en koorts. Een van haar nieren liet het afweten, en haar lever ging ook achteruit. En zo bleef het maar doorgaan, er kwamen alsmaar meer dingen bij.” De jongedame overleed elf dagen na haar broer.

Hicks zei: “Ik had nooit gedacht dat mij dit zou overkomen. Om mijn kinderen op zo’n jonge leeftijd te moeten afgeven.” De moeder zegt dat ze het vooral ’s nachts heel moeilijk heeft omdat het dan erg stil is in huis. Hicks kon geen afscheid nemen van haar kinderen. Vanwege het virus mocht ze niet bij hen zijn. Daarover vertelde Hicks: “Ik mocht er niet bij zijn om ze te zeggen dat ze moesten blijven vechten, vechten en vechten.”

De kinderen van Hicks hadden onderliggende problemen van astma en obesitas. De broer en zus zijn naast elkaar begraven.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder