Connect with us

Economie

Laffe diefstal: 83-jarige vrouw beroofd met listige babbeltruc.

Dinsdagmiddag is een bejaarde vrouw van 83 beroofd met een listige babbeltruc. Een trio was zogezegd verdwaald en vroeg de weg aan de dame. Als dank beroofden ze de vrouw van haar gouden armbandjes.

De oudere dame had haar auto geparkeerd en was onderweg naar de Kievitstraat, toen ze door twee mannen en een vrouw werd aangesproken. Ze zochten de weg naar het ‘ziekenhuis’. Het trio zat in een auto met lichte kleur en wellicht Duits kenteken.

Ketting als beloning

Een van de mannen liet op zijn telefoon zien wat hij wilde zeggen. Terwijl hij haar afleidde, stapte de vrouw uit de auto. Ze had verschillende gouden kettingen in haar hand. Als zogezegde dank voor haar hulp, wilde ze de bejaarde vrouw er eentje omdoen. Daarna stapte de vrouw in en reden ze weg.

Even later besefte dat oudere vrouw dat haar gouden armbanden verdwenen waren. De politie meldt dat de diefstal plaatsvond op het ogenblik dat de vrouw een gouden ketting om de arm van de bejaarde dame deed.

Signalement

De politie verspreidde een signalement van de vrouw: zij is om en bij de 55 jaar oud, heeft een normaal postuur en is ongeveer 1,65 meter lang.