Connect with us

Economie

Dochtertje gezondheidsexpert begint tijdens live-uitzending gesprek met nieuwslezer.

Het dochtertje van een gezondheidsexpert zorgde tijdens het nieuws op de Britse openbare omroep BBC voor de nodige hilariteit. Het kleintje onderbrak het interview constant en knoopte zelfs een gesprek aan met de nieuwslezer. Het filmpje is ondertussen al miljoenen keren bekeken.

Clare Wenham kwam in haar hoedanigheid van assistent-professor gezondheidsbeleid toelichting geven over de lokale lockdowns. Dit is een maatregel die enkele landen willen toepassen om tweede golven van corona aan te pakken.

Maar naast professor is Wenham ook nog mama en dat weet de hele wereld nu ook. Eerst probeert het dochtertje op de achtergrond het decor een beetje te verbouwen en daarbij geeft de nieuwslezer haar ook nog een tip. Het kleintje had hem gehoord en wilde meteen zijn naam weten. Bekijk de grappige beelden hieronder!