-

Economie

Dochtertje gezondheidsexpert begint tijdens live-uitzending gesprek met nieuwslezer.

Het dochtertje van een gezondheidsexpert zorgde tijdens het nieuws op de Britse openbare omroep BBC voor de nodige hilariteit. Het kleintje onderbrak het interview constant en knoopte zelfs een gesprek aan met de nieuwslezer. Het filmpje is ondertussen al miljoenen keren bekeken.

Clare Wenham kwam in haar hoedanigheid van assistent-professor gezondheidsbeleid toelichting geven over de lokale lockdowns. Dit is een maatregel die enkele landen willen toepassen om tweede golven van corona aan te pakken.

Maar naast professor is Wenham ook nog mama en dat weet de hele wereld nu ook. Eerst probeert het dochtertje op de achtergrond het decor een beetje te verbouwen en daarbij geeft de nieuwslezer haar ook nog een tip. Het kleintje had hem gehoord en wilde meteen zijn naam weten. Bekijk de grappige beelden hieronder!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder