Connect with us

Economie

Mama schaamt zich voor kale kop – gooit pruik weg als ook dochtertje kaal wordt.

Laten we deze moeder en dochter overladen met hartjes!

Op een bepaald moment zat deze mama zo diep dat ze zich van het leven wilde beroven. Maar haar dochtertje gaf haar een hele nieuwe kijk op het leven en toen veranderde alles.

Wanneer je veel zelfvertrouwen hebt en je je goed voelt met je uiterlijk, is het eenvoudig om te zeggen dat alleen het innerlijke telt.

Uiteraard is het innerlijke het belangrijkste, maar dat neemt niet weg dat je uiterlijk wel een invloed heeft op je zelfvertrouwen. Hoewel dat niet voor iedereen het geval is, heeft het uiterlijk wel een impact op iemands zelfbeeld.

Kiri Atkinson uit Redditch in Engeland had een laag zelfbeeld en haar zelfvertrouwen stond op een laag pitje.

Nadat ze de diagnose kreeg van alopecia, veranderden niet alleen haar looks, maar ook haar innerlijk. Alopecia is een aandoening waarbij mensen plots gedeeltelijk hun haren beginnen te verliezen.

Kiri was ten einde raad toen haar haar begon uit te vallen. De klik kwam er pas toen bleek dat ook haar dochtertje dezelfde aandoening had. Pas op dat moment besefte de moeder wat echt telt in het leven.

Kiri had altijd al een mooie, volle haardos gehad. Als gevolg van de alopecia begon ze geleidelijk aan haar haren te verliezen. Daardoor belandde ze in een zware depressie. Na verloop van tijd besloot ze om haar hoofd helemaal kaal te scheren en droeg ze zeven jaar lang pruiken uit schaamte voor haar kale hoofd.

Kiri kreeg het zo zwaar dat ze op een bepaald ogenblik zelfs overwoog om uit het leven te stappen. Gelukkig was de redding nabij!

Toen twee jaar geleden haar dochter Paiva geboren werd, begon er bij de moeder iets te veranderen.

Kiri legde uit: “Mijn partner en ik weten dat kinderen dingen zeggen en dat ze wellicht vragen zal krijgen van anderen over waarom haar moeder anders is. Waarom heeft ze geen haar?”

Toen Paiva een jaar oud was, zag de moeder dat ook haar dochter haar begon te verliezen. Toen besefte ze dat haar dochtertje dezelfde aandoening had. Ze was de wanhoop nabij.

Kiri verklaarde: “Ik heb hier heel lang mee geworsteld. Ik gaf mezelf de schuld van haar haaruitval en ik had een slecht geweten. Mijn hart was gebroken en het voelde alsof ik mijn haar weer aan het verliezen was, maar dan honderd keer erger.”

Kiri vroeg of Paiva een pruik wilde dragen, maar het meisje weigerde. Een bijzonder moment zette de moeder aan het denken.

Paiva stond voor de spiegel te dansen en ze wilde dat mama haar pruik zou afwerpen om net zo trots op zichzelf te zijn.

Kiri vertelde: “Toen ik zag hoeveel plezier ze had en hoe ze poseerde voor foto’s. was ik er zo trots op.” De moeder maakte een foto van het bijzondere moment. Het kiekje ging weinig verwonderlijk compleet viraal.

Dat magische moment betekende de omslag voor Kiri. Nu schaamt ze zich niet langer voor haar kale hoofd, maar koestert ze het.

Kiri onthulde: “Ik zal niet zeggen dat het eenvoudig is. Ik wil mijn mooie prinses tonen dat het niet uitmaakt hoe je eruit ziet, zolang je je best maar doet om altijd een goed persoon te zijn. Iedereen die geneigd is om iets gemeens of kwetsends te zeggen, moet gewoon een saai leven hebben of slecht opgevoed zijn.”

Het verhaal van deze prachtige moeder en haar dochter moet ons inspireren. Beoordeel nooit iemand op zijn uiterlijk, maar op zijn daden!

Lees verder

Economie

Opmerkelijke geruchten over Vladimir Poetin: ‘Leeft waarschijnlijk niet meer’

De afgelopen dagen is er steeds meer vreemd nieuws over de Russische president Poetin. De Britse Daily Star suggereerde dat Poetin misschien al een paar weken dood is en dat een soortgelijk uiterlijk nu wordt gebruikt om het land te besturen.

Poetin is dood

Er zijn veel geruchten in de wereld en we benadrukken dat we niet zeggen dat hij is overleden. Het lijkt erop dat de gezondheid van Poetin wat problemen heeft. Sommige bronnen zeggen dat hij kanker of de ziekte van Parkinson heeft. Deze verhalen zijn ontstaan ​​omdat Poetin er slecht uitzag als hij bijvoorbeeld met het land praatte.

Poetin is al een tijdje dood

Ook de Britse MI6 vermoedt zelf dat Poetin al een tijdje dood is en dat er nu iemand het land bestuurt. Ze beweren dat Poetin er de laatste tijd anders uitziet en denken dat men er al uit ziet. Over het laatste punt zijn we het eens, ook wij vinden dat Poetin er anders uitziet dan een tijdje geleden.

Een bron vertelde de Daily Star: “Poetin is erg ziek en als hij sterft, zal zijn dood weken of zelfs maanden geheim blijven. Het is ook mogelijk dat hij dood is. Ik kan het niet weten. Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden een dubbelganger gebruikte toen hij ziek was en het Kremlin kan nu hetzelfde doen.

Andere geruchten

Dit zijn echter niet allemaal geruchten over de gezondheid van Poetin. Er wordt ook gezegd dat Poetin een operatie onderging in het ziekenhuis. De Daily Mail meldt dat het een bron in Rusland heeft die zegt dat Poetin een kankeroperatie heeft ondergaan.

Sommige Russische journalisten beweren ook dat hij kanker heeft en dat hij constant wordt gecontroleerd door de beste artsen.

Wat is er met Poetin gebeurd? Helaas weet niemand precies wat er met de Russische president aan de hand is. We vermoeden dat er iets aan zit te komen, maar vrezen dat het nooit officieel wordt aangekondigd. We hebben ook gemerkt dat als je naar de recente shows van Poetin kijkt, er iets heel anders aan hem is dan een tijdje geleden.

Lees verder

Economie

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de Lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat de “vuile” Jeroentje Rietbergen het ook deed tijdens haar Voice-time met Ilse de Lange, die een keer coachte op de show.

Opmerkelijk omdat Ilse de Lange al 20 jaar een vriendje had en haar dus zou hebben bedrogen. Yvonne verklaarde zelfs dat de twee niet aan elkaar gehecht waren, maar meerdere keren samen sliepen.

De vraag is wat Linda de Mol ervan vindt, want het ziet ernaar uit dat Linda Jeroen nog een kans heeft gegeven en ze het nog een keer proberen. Als Linda dit niet al wist, zou het waarschijnlijk weer vuurwerk opleveren.

Lees verder

Economie

Heftige onthulling: Koning Willem-Alexander heeft gevochten (Video)

De advocatenbaan is een vaste gast op Vandaag Inside. Ook in andere talkshows is hij regelmatig te zien, maar gisteren deed hij samen met Johan Derksen en Rene van der Gijp een zeer opmerkelijke onthulling.

Hij heeft ooit met niemand minder dan onze koning Willem Alexander gevochten, zo informeerde hij de mannen van VI.

Job Knoester vocht tegen Willem-Alexander

Job en Willem zaten als kind op dezelfde school, vertelde hij aan Today Inside. Hij zei in de talkshow dat hij ooit een vriend van Willem had beledigd en dat het mis ging. Job zei dat William woedend was en rende naar hem toe en greep zijn oor. Toen sleepte hij Job de trap af.

Gevechtsvliegtuig baas

Dus je moet natuurlijk geen problemen zoeken met Willem, maar dat was gelukkig jaren geleden. Job was ook zo vriendelijk om zich op tv te verontschuldigen voor zijn daden in het verleden.

Lees verder

Trending