Connect with us

Economie

Mama op de bon geslingerd omdat ze auto parkeerde om baby te voeden.

Guillermina Rodriguez weet als moeder van vier kinderen maar al te goed wat het is om op het laatste nippertje plannen te moeten omgooien.

Kinderen zijn natuurlijk een zegen, maar ze hebben ook hun eigen willetje, en die is niet altijd hetzelfde als die van ons.

Guillermina is afkomstig uit Manhattan en heeft een kleine baby van drie weken oud. Onlangs stond ze met haar kinderen in de file, toen haar dochtertje plotseling begon te huilen. Het kleintje had honger.

De mama deed wat alle moeders zouden doen: ze zocht een manier om haar baby te voeden. Dat betekende in dit geval dat ze haar auto parkeerde in een commerciële zone om haar baby op de achterbank te eten te geven. Terwijl ze dat aan het doen was, zag ze een agent en een takelwagen voor haar auto.

Guillermina getuigde aan ABC13: “Hij haalde er gewoon een takelwagen bij. Hij wilde de auto slepen zonder er zelfs maar in te kijken.”

Ze legde uit: “Ik moest bijna huilen omdat zij huilde, en ik wilde alleen maar stoppen om haar te helpen. Ik toonde hem de baby en natuurlijk ook mijn borst. Ik had zoiets van, ik geef de baby borstvoeding.”

De 30-jarige moeder pleit voor een beetje medeleven en zal de boete van om en bij de 100 euro aanvechten. Guillermina vraagt de steun van pleitbezorgers van borstvoeding om haar zaak te steunen.

We kunnen niet begrijpen dat deze agent niet meer medeleven toonde met een moeder die haar baby voedt. Wat vind jij van het optreden van deze agent?