-

Economie

Mama op de bon geslingerd omdat ze auto parkeerde om baby te voeden.

Guillermina Rodriguez weet als moeder van vier kinderen maar al te goed wat het is om op het laatste nippertje plannen te moeten omgooien.

Kinderen zijn natuurlijk een zegen, maar ze hebben ook hun eigen willetje, en die is niet altijd hetzelfde als die van ons.

Guillermina is afkomstig uit Manhattan en heeft een kleine baby van drie weken oud. Onlangs stond ze met haar kinderen in de file, toen haar dochtertje plotseling begon te huilen. Het kleintje had honger.

De mama deed wat alle moeders zouden doen: ze zocht een manier om haar baby te voeden. Dat betekende in dit geval dat ze haar auto parkeerde in een commerciële zone om haar baby op de achterbank te eten te geven. Terwijl ze dat aan het doen was, zag ze een agent en een takelwagen voor haar auto.

Guillermina getuigde aan ABC13: “Hij haalde er gewoon een takelwagen bij. Hij wilde de auto slepen zonder er zelfs maar in te kijken.”

Ze legde uit: “Ik moest bijna huilen omdat zij huilde, en ik wilde alleen maar stoppen om haar te helpen. Ik toonde hem de baby en natuurlijk ook mijn borst. Ik had zoiets van, ik geef de baby borstvoeding.”

De 30-jarige moeder pleit voor een beetje medeleven en zal de boete van om en bij de 100 euro aanvechten. Guillermina vraagt de steun van pleitbezorgers van borstvoeding om haar zaak te steunen.

We kunnen niet begrijpen dat deze agent niet meer medeleven toonde met een moeder die haar baby voedt. Wat vind jij van het optreden van deze agent?

Economie

We zongen allemaal de liedjes van deze muzieklegende, nu verpletterd van ellende en pijn

Phil Collins, een naam die synoniem staat voor muzikaal genie, heeft zijn leven gewijd aan het creëren van melodieën en ritmes die de essentie van meerdere generaties hebben gevangen.

 

Nu, op 70-jarige leeftijd, staat deze iconische figuur voor een bitterzoete symfonie van het leven zelf. Na een leven vol muzikale triomfen en persoonlijke opofferingen, realiseert Collins zich nu dat zijn lichaam niet langer de last kan dragen die zijn passie vereist.

Deze ontwikkeling markeert niet alleen een keerpunt in zijn leven maar ook een significant moment in de muziekgeschiedenis.

Tijdens een emotioneel interview met BBC Breakfast, uitgezonden op een rustige donderdagochtend, deelde Collins een diep persoonlijke strijd die velen verrassend vonden.

“Ik kan nauwelijks een stok in deze hand vasthouden,” onthulde hij, zijn stem doordrenkt van een mengeling van frustratie en berusting. Deze openbaring biedt een zeldzaam kijkje in de fysieke tol die decennia van onophoudelijke muzikale toewijding hebben geëist.

Het meest hartverscheurende aspect van deze situatie is misschien wel zijn uitgesproken verlangen om zij aan zij met zijn zoon te presteren, een droom die nu onbereikbaar lijkt.

De muzikale odyssee van Phil Collins is een verhaal van ongekende prestaties, van zijn solocarrière tot zijn onvergetelijke tijd met Genesis. Zijn stem en drumtalent hebben hem talloze onderscheidingen opgeleverd, waaronder meerdere Grammy Awards.

De aankondiging van de “The Final Domino?” tour, een evenement dat werd uitgesteld door de wereldwijde pandemie, beloofde fans een laatste gelegenheid om de magische samenwerking tussen Collins en Genesis te ervaren. De onthulling van zijn gezondheidsproblemen geeft echter aan dat zelfs legendes hun grenzen hebben.

Een van de meest symbolische momenten in deze saga is de overdracht van het drumstokje aan Nic, Collins’ zoon, die de drumverantwoordelijkheden op zich nam tijdens de tour.

Deze actie, hoewel emotioneel beladen, benadrukt de cyclische aard van het leven en muziek; de fakkel wordt doorgegeven, zelfs als de oorspronkelijke houders moeten terugtreden.

De reis van Phil Collins wordt niet alleen gekenmerkt door professionele successen maar ook door persoonlijke uitdagingen. Zijn scheiding van Orianne Cevey, gevolgd door een tumultueus en openbaar schandaal, heeft ongetwijfeld extra stress en verdriet veroorzaakt.

De emotionele en financiële gevolgen van deze periode in zijn leven hebben een extra dimensie toegevoegd aan zijn strijd, waardoor zijn beslissing om terug te treden uit de muziekwereld nog complexer wordt.

Terwijl we getuige zijn van het einde van Phil Collins’ actieve muzikale carrière, is het duidelijk dat zijn invloed verre van afneemt.

Zijn muziek, die de soundtrack van zoveel levens heeft gevormd, zal blijven bestaan, een testament aan zijn ongelooflijke talent en toewijding. Collins’ verhaal is er een van ongekende successen en menselijke kwetsbaarheid, een herinnering aan de prijs van artistieke grootsheid.

Lees verder