Connect with us

Economie

Mama op de bon geslingerd omdat ze auto parkeerde om baby te voeden.

Guillermina Rodriguez weet als moeder van vier kinderen maar al te goed wat het is om op het laatste nippertje plannen te moeten omgooien.

Kinderen zijn natuurlijk een zegen, maar ze hebben ook hun eigen willetje, en die is niet altijd hetzelfde als die van ons.

Guillermina is afkomstig uit Manhattan en heeft een kleine baby van drie weken oud. Onlangs stond ze met haar kinderen in de file, toen haar dochtertje plotseling begon te huilen. Het kleintje had honger.

De mama deed wat alle moeders zouden doen: ze zocht een manier om haar baby te voeden. Dat betekende in dit geval dat ze haar auto parkeerde in een commerciële zone om haar baby op de achterbank te eten te geven. Terwijl ze dat aan het doen was, zag ze een agent en een takelwagen voor haar auto.

Guillermina getuigde aan ABC13: “Hij haalde er gewoon een takelwagen bij. Hij wilde de auto slepen zonder er zelfs maar in te kijken.”

Ze legde uit: “Ik moest bijna huilen omdat zij huilde, en ik wilde alleen maar stoppen om haar te helpen. Ik toonde hem de baby en natuurlijk ook mijn borst. Ik had zoiets van, ik geef de baby borstvoeding.”

De 30-jarige moeder pleit voor een beetje medeleven en zal de boete van om en bij de 100 euro aanvechten. Guillermina vraagt de steun van pleitbezorgers van borstvoeding om haar zaak te steunen.

We kunnen niet begrijpen dat deze agent niet meer medeleven toonde met een moeder die haar baby voedt. Wat vind jij van het optreden van deze agent?

Lees verder

Economie

Triest nieuws over dochtertjes Maxime Meiland: “ongeneselijk ziek”

Maxime Meiland is met de dood bedreigd nadat zij en haar moeder Erica een aantal uitspraken hadden gedaan over de islam. Ze hadden het voornamelijk over hoofddoeken en dat is niet goed aangekomen. Er is namelijk ontzettend veel ophef over ontstaan.

Vooral Erica ging los over de Islam en vindt dat er niet meer naar Nederland zouden moeten komen. Ze noemde vrouwen in Boerka’s zelfs ‘pinguïns’.

“Ze vindt vooral het hoofddoek dragen waanzin. Wat ook logisch is want waarom moet een vrouw haar haar verbergen omdat mannen een probleem hebben met hun seksualiteit. Zo wordt de vrouw weer de dupe.”

Toen ze deze uitspraken had gedaan ging het voornamelijk los op Instagram en worden ze met de dood bedreigd: “Kanker racist dat je bent ik hoop dat je kanker kind dood gaat lelijke kanker hoer. Ik hoop dat je kanker krijgt inclusief je kind. Als je dood bent kom ik nog ff een keer op je graf pissen.”

De dochtertjes van Maxime worden ook met de dood bedreigt: “Ik wens je kind de dood toe en ik hoop dat ze ongeneselijk ziek wordt lelijke kanker baby ook. Schaam je diep”, wordt er op Instagram gezegd.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder

Economie

Bebloede Lil’ Kleine met pistool beroofd

Gisteravond, vlak voor een feestje in Rotterdam is Jorik Scholten beroofd van zijn horloge.

Het gebeurde toen het feestje was afgelopen en drie mensen hem buiten aan het opwachten waren. Toen hij het pand van de album-release party van producent en dj Jack Shirak (28) verliet waren er drie mannen op hem aan het wachten buiten. Hij werd hij met een pistool tegen zijn hoofd geslagen en werd het horloge van zijn pols getrokken.

Kleine was niet alleen want meerdere mensen zagen het gebeuren en de mensen die nog op het feestje waren werden gewaarschuwd. Jorrik werd ook onder schot gehouden door het pistool zeggen meerdere getuigen.

Lil Kleine zat onder het bloed en er was veel politie ter plekke.

‘Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.

Het was een gewelddadige en een gewapende poging overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit.

Als iemand iets heeft gezien, kunnen ze bellen naar 0900-8844. Tips zijn altijd welkom’, zei de politie.

Lees verder

Economie

Zien: Memphis Depay showt hoe rijk hij is, brengt stoere rapvideo uit

Memphis Depay is dit WK nog niet echt in vorm zeg maar. We hebben het niet nagekeken, maar de man die de bank in Barcelona warm houdt, heeft in twee wedstrijden vermoedelijk drie balcontacten gehad. Ergens snappen we wel waarom…

Memphis is namelijk ook rapper. En laat hij nu net voor het WK een nieuwe clip uitgebracht hebben. Samen met ene Quinsy Promes, die Nederland angstvallig vermijdt omdat hij verdacht wordt van het neersteken van zijn neef. De twee hebben een rotsvast vertrouwen in hun rapskills.

Bekijk onderstaand de video.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder
Advertisement

Trending