-

Economie

Linda de Mol ontkent dat er ander lijf aan haar hoofd is geplakt.

Voor de laatste editie van haar blad LINDA wilde Linda de Mol (55) een lans breken voor body positivity. Daarom besloot ze voor de cover te poseren in bikini. Tegen haar eigen blad ontkent Linda nu de insinuaties dat de foto gephotoshopt is om haar slanker te doen lijken.

De presentatrice zegt dat ze voornamelijk positieve reacties kreeg. Toch waren er ook enkele mensen die de authenticiteit van de foto in twijfel trokken. Daarover zei de blondine kordaat: “Wat betreft de suggesties dat er sprake zou zijn van Photoshop (sommigen beweerden zelfs dat er een heel ander lichaam aan mijn hoofd geplakt is) kan ik garanderen dat ik absoluut niet slanker of strakker geshopt of hoe dan ook veranderd ben.”

Lichaamspositiviteit

Linda de Mol vervolgt: “Dan zou dit zijn doel natuurlijk ook compleet voorbij schieten. Het idee alleen al: aandacht besteden aan body positivity en dan met een bewerkte foto aankomen.” Een social mediagebruiker meende: “Het kan niet, die best dunne armen met dat brede onderlijf.” De blondine benadrukt: “Tja, dat is dus mijn lijf. Als ik had gephotoshopt, had ik mezelf wel een taille gegeven.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder