Connect with us

Economie

Linda de Mol ontkent dat er ander lijf aan haar hoofd is geplakt.

Voor de laatste editie van haar blad LINDA wilde Linda de Mol (55) een lans breken voor body positivity. Daarom besloot ze voor de cover te poseren in bikini. Tegen haar eigen blad ontkent Linda nu de insinuaties dat de foto gephotoshopt is om haar slanker te doen lijken.

De presentatrice zegt dat ze voornamelijk positieve reacties kreeg. Toch waren er ook enkele mensen die de authenticiteit van de foto in twijfel trokken. Daarover zei de blondine kordaat: “Wat betreft de suggesties dat er sprake zou zijn van Photoshop (sommigen beweerden zelfs dat er een heel ander lichaam aan mijn hoofd geplakt is) kan ik garanderen dat ik absoluut niet slanker of strakker geshopt of hoe dan ook veranderd ben.”

Lichaamspositiviteit

Linda de Mol vervolgt: “Dan zou dit zijn doel natuurlijk ook compleet voorbij schieten. Het idee alleen al: aandacht besteden aan body positivity en dan met een bewerkte foto aankomen.” Een social mediagebruiker meende: “Het kan niet, die best dunne armen met dat brede onderlijf.” De blondine benadrukt: “Tja, dat is dus mijn lijf. Als ik had gephotoshopt, had ik mezelf wel een taille gegeven.”