-

Economie

Linda de Mol (55) letterlijk met billen bloot voor eigen blad.

Op de cover van de nieuwe LINDA prijkt niemand minder dan Linda de Mol zelf in bikini. Het vrouwenblad kondigde het nieuws maandag aan. Ook enkele andere beroemde Nederlandse vrouwen volgen haar voorbeeld.

Linda legt uit dat ze zo een statement wil maken over ‘bodypositivity’. Het blad liet een onderzoek uitvoeren, waaruit blijkt dat 75 procent van de moeders niet op eigen vakantiekiekjes wil staan omdat ze onzeker zijn over hun eigen uiterlijk.

Linda schreef op de website van haar magazine: “Terwijl onze kinderen ons gewoon de allermooiste mama vinden en het vast leuk vinden ons later terug te zien op die jeugdfoto’s, in plaats van te moeten vragen: ’Was jij niet mee naar Griekenland toen, mam? Ik zie je nergens’. Om dat statement te maken, moet ik met de billen bloot, zeg maar. En dus in mijn bikini op de cover.”

Heel nerveus

In een video over de fotoshoot geeft ze toe dat het niet gemakkelijk was. Linda vertelde: “Ik dacht echt die dag: waarom heb ik ja gezegd?” Ze was heel nerveus over de commentaren die ze zou krijgen. Omdat ze achter de boodschap staat dat alle lichamen mooi zijn, draaide ze toch de knop om in haar hoofd. De blondine geeft nog mee: “Ik zou het heel stoer vinden als er nu een aantal vrouwen is dat zegt: ’Nou, inderdaad ik doe het gewoon. Kan mij het schelen? Hier ben ik’.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder