Connect with us

Economie

Jongetje (1) doodgebeten door pitbull van de buren.

Een 23 maanden oude peuter is doodgebeten door de pitbull van de buren nadat de jongen uit zijn omheinde voortuin gedwaald was. Het incident vond plaats in Quinland in de Amerikaanse staat Texas.

De politie verklaart dat de jongen ongezien uit de voortuin ontsnapte. Hij wandelde op straat voor zijn huis toen de pitbull van de buren over het hek sprong en hem aanviel.

De toegesnelde politieagenten probeerden hem te reanimeren tot de komst van de medische hulpverleners. Die brachten hem naar het ziekenhuis, maar zijn verwondingen waren te ernstig. De dokters konden niets meer voor hem doen.

De hond is in beslag genomen door de politie. Er is nog geen aangifte gedaan tegen de eigenaar van de hond. Buren zeggen dat de jongen eind juli twee jaar oud zou geworden zijn. Ze zeiden ook dat hun wijk een dumpzone is voor straathonden, hoewel de hond die het kind aanviel geen zwerfhond was.