Connect with us

Economie

Lil’ Kleine krijgt bakken kritiek over zich heen.

Ondanks de bijzondere omstandigheden zoeken heel wat beroemde Nederlanders gewoon andere oorden op. Lil’ Kleine is geen uitzondering, want ook de rapper viert vrolijk vakantie. Vanwege corona zou je minder feestjes verwachten, maar dat is voor Lil’ Kleine heel anders. De rapper ligt flink onder vuur na enkele filmpjes op zijn sociale media.

Stevig feesten

De rapper is samen met zijn vriendin en zoontje op vakantie op partyeiland Ibiza. Daar geniet het koppeltje van alles wat Ibiza te bieden heeft. Dat is niet alleen zon, zee en strand, maar ook de bloemetjes buiten zetten. Op die feestjes lijkt vrijwel iedereen de coronaregels aan zijn laars te lappen.

Korte tijd geleden was ook de partner van Lil’ Kleine al eens in het nieuws. Jaimie Vaes zou het namelijk heel gezellig hebben met niemand minder dan Wesley Sneijder. Lees er hier alles over!