Connect with us

Economie

Lerares laat kind (5) twee uur lang in onder gepoepte broek zitten om hem lesje te leren.

Een lerares uit Cobb County bewees dat ze helemaal niet geschikt is om met kinderen om te gaan. De vrouw wilde een jong kind met speciale behoeften toiletgewoontes aan te leren, maar dat deed ze op een heel gemene manier.

Kelly Lewis uit Acworth in de Verenigde Staten was docente aan de Frey Elementary School. Daar onderwees ze kinderen met speciale behoeften.

Vorig jaar in november werd ze ervan beschuldigd dat ze een jongetje van vijf twee uur lang in een onder gepoepte broek liet zitten. Ze wilde hem zo een lesje leren over toiletgewoontes.

Een getuige verklaarde aan de politie: “Het kind leed aan roodheid en irritatie aan zijn billetjes, alsook mentale pijn als gevolg van het optreden van de lerares.”

Ouders van andere kinderen waren diep geschokt toen ze lucht kregen van het incident. Een andere moeder, Stacey Ramirez, hoorde ook over het voorval. Zij is moeder van een zoontje Ryan met autisme. Ze vroeg haar zoontje: “Wat vind je ervan?” De moeder vertelt dat de jongen antwoordde dat hij het ‘gruwelijk’ vond.

Stacey is tevens directeur van The Arc of Georgia. Dit is een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor de rechten van mensen met een verstandelijke beperking.

De moeder vertelde dat kinderen dergelijke incidenten niet eenvoudig kunnen verwerken. Ze onthulde: “Dit is nog lang niet voorbij voor dat gezin, en het is nog niet voorbij voor dat kleine ventje.”

Kelly is aangeklaagd wegens kindermishandeling en mocht niet meer terugkeren naar de school waar ze aan het werk was. Bovendien mag ze geen contact hebben met minderjarigen jonger dan 16 jaar oud.

Dit is gewoon afschuwelijk! We hopen dat het jongetje goed begeleid wordt om dit snel te kunnen verwerken.