-

Economie

Lerares laat kind (5) twee uur lang in onder gepoepte broek zitten om hem lesje te leren.

Een lerares uit Cobb County bewees dat ze helemaal niet geschikt is om met kinderen om te gaan. De vrouw wilde een jong kind met speciale behoeften toiletgewoontes aan te leren, maar dat deed ze op een heel gemene manier.

Kelly Lewis uit Acworth in de Verenigde Staten was docente aan de Frey Elementary School. Daar onderwees ze kinderen met speciale behoeften.

Vorig jaar in november werd ze ervan beschuldigd dat ze een jongetje van vijf twee uur lang in een onder gepoepte broek liet zitten. Ze wilde hem zo een lesje leren over toiletgewoontes.

Een getuige verklaarde aan de politie: “Het kind leed aan roodheid en irritatie aan zijn billetjes, alsook mentale pijn als gevolg van het optreden van de lerares.”

Ouders van andere kinderen waren diep geschokt toen ze lucht kregen van het incident. Een andere moeder, Stacey Ramirez, hoorde ook over het voorval. Zij is moeder van een zoontje Ryan met autisme. Ze vroeg haar zoontje: “Wat vind je ervan?” De moeder vertelt dat de jongen antwoordde dat hij het ‘gruwelijk’ vond.

Stacey is tevens directeur van The Arc of Georgia. Dit is een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor de rechten van mensen met een verstandelijke beperking.

De moeder vertelde dat kinderen dergelijke incidenten niet eenvoudig kunnen verwerken. Ze onthulde: “Dit is nog lang niet voorbij voor dat gezin, en het is nog niet voorbij voor dat kleine ventje.”

Kelly is aangeklaagd wegens kindermishandeling en mocht niet meer terugkeren naar de school waar ze aan het werk was. Bovendien mag ze geen contact hebben met minderjarigen jonger dan 16 jaar oud.

Dit is gewoon afschuwelijk! We hopen dat het jongetje goed begeleid wordt om dit snel te kunnen verwerken.

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder