Connect with us

Economie

Leontine Borsato praat voor het eerst na scheiding.

Het is een understatement als we zeggen dat het een lastig jaar was voor Leontine Borsato. Ondanks haar scheiding van Marco laat ze het hoofd niet hangen. Maandagavond verscheen ze zelfs voor het eerst weer voor de camera. Shownieuws vroeg haar hoe het nu eigenlijk met haar gaat.

Leontine lijkt zich weer op en top te voelen. Met een stralende glimlach op haar gezicht, onthulde ze: “Het gaat heel goed met mij.” De presentatrice was aanwezig bij een chique diner in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Daar kreeg ze samen met tal van andere bekende Nederlanders een sterrenmaaltijd geserveerd.

Ondanks hun breuk kunnen Marco en Leontine nog altijd door één deur. Onlangs hadden ze samen nog een etentje en was Leontine ook aanwezig op het verjaardagsfeestje van Mary Borsato.