-

Economie

Leontine Borsato praat voor het eerst na scheiding.

Het is een understatement als we zeggen dat het een lastig jaar was voor Leontine Borsato. Ondanks haar scheiding van Marco laat ze het hoofd niet hangen. Maandagavond verscheen ze zelfs voor het eerst weer voor de camera. Shownieuws vroeg haar hoe het nu eigenlijk met haar gaat.

Leontine lijkt zich weer op en top te voelen. Met een stralende glimlach op haar gezicht, onthulde ze: “Het gaat heel goed met mij.” De presentatrice was aanwezig bij een chique diner in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Daar kreeg ze samen met tal van andere bekende Nederlanders een sterrenmaaltijd geserveerd.

Ondanks hun breuk kunnen Marco en Leontine nog altijd door één deur. Onlangs hadden ze samen nog een etentje en was Leontine ook aanwezig op het verjaardagsfeestje van Mary Borsato.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder