Connect with us

Economie

Leontine neemt definitief afscheid van Borsato.

Leontine heeft niet alleen gebroken met Marco, maar neemt nu ook afscheid van de naam Borsato. Volgens Shownieuws stond Leontine onder Ruijters op de gastenlijst van de boekpresentatrice van Saskia Noort.

Kwestie van tijd

Op haar social media gaat ze nog gewoon als Leontine Borsato door het leven, maar dat zal wellicht niet lang meer duren. Het is vermoedelijk een kwestie van tijd vooraleer ze ook daar haar meisjesnaam gaat gebruiken. Marco en Leontine zijn aan het scheiden en wonen al enkele maanden niet meer in hun gezamenlijke villa. Na het nieuws van de breuk vertrok Marco om bij zijn moeder Mary in te trekken. Leontine bleef alleen in de voormalige echtelijke woning. De zanger komt er nog geregeld over de vloer om er te koken en samen met de kinderen te eten.

Overspel

Het showbizzkoppel was twintig jaar getrouwd. Het nieuws van de scheiding kwam er vlak nadat de affaire tussen Marco en Iris Hond aan het licht kwam. Er circuleerden talrijke geruchten over nog andere avontuurtjes van de zanger. Zo zou Marco het heel gezellig gehad hebben met een lid van zijn fanclub, met zangeres Maan en een werkneemster. De zanger gaf alleen de affaire met pianiste Iris Hond toe.