Connect with us

Economie

Leontine Borsato vindt opnieuw geluk!

Na de breuk met Marco Borsato weigert Leontine om het hoofd te laten hangen. Nu toont de presentatrice dat ze ook geluk vindt in de kleine dingen des leven.

Leontine deelde een wondermooi kiekje van enkele bloemen. Het is niet meteen geweten of ze deze foto zelf maakte. Ze schreef: “Love flowers”, gevolgd door een reeks bloemen emoji’s. Aan de hashtags te zien is de brunette dol op bloemen en maakt het haar gelukkig.

Veel bijval

Haar trouwe fans zijn het helemaal met haar eens. Wie wordt er immers niet blij van een mooi boeketje bloemen? Een volger reageerde: “Hou d’r ook vreselijk van.” Een andere social mediagebruiker schreef: “Wij houden ook van bloemen! Die van ons zijn alleen dry and beautyful.”

Nog veel liefde

Maanden geleden verkondigde het showbizzkoppel dat hun relatie voorbij is. Dat betekent niet dat Marco en Leontine nu ruzie hebben. Ze kunnen het nog uitstekend met elkaar vinden. Vorige week zaten ze nog gewoon samen op restaurant. Met Vaderdag strooide Leontine met bloemetjes voor de zanger en ook zijn ze samen gefotografeerd.