Connect with us

Economie

Iets om naar uit kijken: dit zijn de nieuwe namen ‘Beste Zangers’.

Niemand minder dan Miss Montreal, Wulf, Diggy Dex, Milow, Tabitha, Suzan & Freek en Stef Bos zijn de nieuwe ‘Beste Zangers’ van 2020. Dat maakte de AVROTROS zopas bekend.

Aangezien Jan Smit nog niet uit zijn dipje is, nemen zijn vrienden Nick & Simon het gastheerschap op hun rekening. Ze zijn overigens heel vertrouwd met de formule, want in 2009 waren ze te zien in het eerste seizoen.

Laaiend enthousiast

Suzan & Freek zijn laaiend enthousiast en schreven op Instagram: “Als trouwe fans van het programma hoefden we geen seconde te twijfelen toen we werden gevraagd, natuuuuurlijk wilden wij mee naar Ibiza! De opnames op het eiland waren magisch, de groep was zó gezellig en we kunnen dan ook niet wachten tot het wordt uitgezonden.”