-

Economie

Leontine Borsato heeft een nieuw optrekje gevonden.

Leontine Borsato heeft een moeilijk jaar achter de rug. Na de vele geruchten over de ontrouw van Marco, besloot ze een punt te zeggen achter hun relatie. Nu heeft Leontine een nieuwe woning. Misschien woont zij daar zelfs al sinds mei.

De gezamenlijke miljoenenvilla in Blaricum is ingeruild voor een ander stulpje. De ex van Marco gaat verhuizen naar het Gooise Huizen. De website BekendeBuren meldt dat het gaat om een huurwoning van 3.950 euro per maand. Maar daar krijgt ze wel 203 vierkante meter oppervlakte voor met twee badkamers, vier slaapkamers en een gastenhuis.

Woont ze er al?

Volgens Funda is het huis aangeboden sinds 8 mei 2020. Elf dagen later, op 19 mei, is de verhuurdatum. Het was tot nu toe niet geweten dat Leontine al die tijd misschien al in de nieuwe woning woonde.

Mentaal heel zwaar

Een vriendin vertelde eerder dat Leontine het heel lastig heeft met de scheiding. De insider onthulde aan Weekend: “Leontine komt heel sterk over op haar Instagram en lijkt er het beste van te maken, maar eigenlijk heeft het er heel zwaar mee dat ze haar scheiding van Marco moet verwerken in een tijd waarin ze haar dierbaren op afstand moet houden. Ze heeft Jada thuis om zich heen en daar heeft ze natuurlijk veel steun aan, maar je gaat je 17-jarige dochter natuurlijk niet opzadelen met alle pijn, verdriet en woede die door haar vreemdgaande vader is veroorzaakt.”

Bekijk de foto’s van het nieuwe optrekje van Leontine hier!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder