Connect with us

Economie

Leontine Borsato heeft een nieuw optrekje gevonden.

Leontine Borsato heeft een moeilijk jaar achter de rug. Na de vele geruchten over de ontrouw van Marco, besloot ze een punt te zeggen achter hun relatie. Nu heeft Leontine een nieuwe woning. Misschien woont zij daar zelfs al sinds mei.

De gezamenlijke miljoenenvilla in Blaricum is ingeruild voor een ander stulpje. De ex van Marco gaat verhuizen naar het Gooise Huizen. De website BekendeBuren meldt dat het gaat om een huurwoning van 3.950 euro per maand. Maar daar krijgt ze wel 203 vierkante meter oppervlakte voor met twee badkamers, vier slaapkamers en een gastenhuis.

Woont ze er al?

Volgens Funda is het huis aangeboden sinds 8 mei 2020. Elf dagen later, op 19 mei, is de verhuurdatum. Het was tot nu toe niet geweten dat Leontine al die tijd misschien al in de nieuwe woning woonde.

Mentaal heel zwaar

Een vriendin vertelde eerder dat Leontine het heel lastig heeft met de scheiding. De insider onthulde aan Weekend: “Leontine komt heel sterk over op haar Instagram en lijkt er het beste van te maken, maar eigenlijk heeft het er heel zwaar mee dat ze haar scheiding van Marco moet verwerken in een tijd waarin ze haar dierbaren op afstand moet houden. Ze heeft Jada thuis om zich heen en daar heeft ze natuurlijk veel steun aan, maar je gaat je 17-jarige dochter natuurlijk niet opzadelen met alle pijn, verdriet en woede die door haar vreemdgaande vader is veroorzaakt.”

Bekijk de foto’s van het nieuwe optrekje van Leontine hier!