Connect with us

Economie

Gavin onthult reden waarom hij zijn bezeten ex heeft gedumpt

De recente breuk tussen Gordon en Gavin Rozario heeft de afgelopen dagen veel aandacht gekregen. Het koppel leerde elkaar vorig jaar kennen en na slechts drie maanden volgde er een huwelijksaanzoek, wat Gordon enthousiast deelde met de wereld.

Maar toen weekblad Privé meldde dat er iets gebeurd was en Gordon binnen 24 uur heen en weer was gereisd van Dubai naar Melbourne, was het nieuws van de breuk daar. Sindsdien is er veel gespeculeerd over de redenen achter de breuk en nu heeft Gavin exclusief voor Privé zijn verhaal gedeeld.

Volgens Gavin is Gordon een man met stemmingswisselingen die niet helemaal in orde is. Hij beschrijft hoe Gordon hem soms helemaal de hemel in prijst en dan het volgende moment hem volledig afbreekt en hem zelfs beledigt.

Tijdens hun reis naar Amsterdam viel Gavin in slaap bij de film The Wizard of Oz en toen hij wakker werd, was Gordon helemaal door het lint gegaan en beschuldigde hij Gavin van het hebben van mentale problemen.

Later op hun reis naar Parijs sloeg de stemming opnieuw een paar keer om, volgens Gavin zonder reden.

Twee dagen na hun verloving ontstond er een nieuw conflict toen Gavin zijn paspoort in het vliegtuig had laten liggen.

Gordon reageerde hierop door boos te worden en zijn verlovingsring naar Gavin te willen gooien. Volgens Gavin was het een soort cartoon, waarbij Gordon helemaal rood aanliep.

Bovendien was Gordon erg jaloers. Toen Gavin vertelde dat hij met een vriend ging drinken, raakte Gordon over de toeren en wilde hij dat Gavin ieder moment bereikbaar was. Toen Gavin zijn telefoon in een taxi vergat en 123 gemiste berichten terugkreeg, reageerde Gordon agressief en beledigend.

Gavin voelde zich hierdoor erg ongemakkelijk en besloot dat hij niet langer bij Gordon wilde zijn. Hij vindt dat Gordon niet helemaal in orde is en denkt dat er misschien iets aan de hand is met zijn mentale gezondheid.

Hij beschrijft Gordon als iemand die van de ene op de andere dag compleet kan veranderen en het gevoel heeft dat hij daar geen controle over heeft. Dit heeft ertoe geleid dat Gavin zich onveilig en oncomfortabel voelde in hun relatie en besloot om er een punt achter te zetten.

Het is begrijpelijk dat deze breuk voor Gordon en Gavin moeilijk was. Het is nooit makkelijk om een relatie te beëindigen, vooral niet als deze zo intens was als die van Gordon en Gavin. Het is echter belangrijk om te onthouden dat er twee kanten aan een verhaal zijn.

Wat we in dit geval hebben gehoord, is het perspectief van Gavin en het is mogelijk dat Gordon een heel ander verhaal heeft. Het is belangrijk om open te blijven staan voor andere perspectieven en niet te snel te oordelen over een situatie die we niet volledig begrijpen.

Wat we uit dit verhaal kunnen leren, is dat het belangrijk is om altijd open te zijn over onze gevoel.