-

Economie

Leidense ijsmaker lanceert ijsjes met Hema-hotdog smaak.

Mensen die verzot zijn op ijs en hotdogs van de Hema moeten in Leiden zijn. Matthijs Bollen bedacht een heus Hema-hotdog-ijsje en de klanten kunnen er geen genoeg van krijgen!

De ijsmaker bedenkt ieder jaar een ludieke ijssmaak en ditmaal koos hij voor de populaire hotdog. De ondernemer onthulde: “Er zit natuurlijk worst in, in kleine stukjes gesneden, en brood en de bekende Hema-hotdog saus. Die saus maakt hem wel, want daar zitten zoete smaken in als ananas en limoen. Lekker fris. En herkenbaar, want iedereen kent die saus.”

En de reacties zijn laaiend enthousiast. De ijsmaker legde uit: “Ik heb klanten die speciaal naar Leiden komen om mijn ijs te proeven en ik heb nog niemand horen zeggen dat ze het vies vinden.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder