-

Economie

Verboden te schreeuwen op rollercoasters vanwege corona: bazen doen voor hoe dat moet.

In Japan zijn de pretparken terug open en daar hoort een opmerkelijke aanbeveling bij. Schreeuwen op de rollercoaster is verboden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat lijkt onmogelijk, toch? Twee bazen van een pretpark stapten in een achtbaan om het even voor te doen. Kijk maar eens hoe deze twee heren in stilte en met mondmasker genieten van een bloedstollend ritje op de rollercoaster.

De aanbeveling om niet te schreeuwen staat in een reeks richtlijnen om de heropening veilig te laten verlopen. De meeste Japanse pretparken zouden de richtlijnen van de koepelorganisatie overgenomen hebben.

Het is echter niet gemakkelijk om pretparkbezoekers ervan te overtuigen om zich koest te houden tijdens een ritje op een achtbaan. Daarom besloten de bazen van het Fuji-Q pretpark bij Fujiyoshida om te bewijzen dat het wel kan.

Een woordvoerder legde uit: “We kregen klachten dat het verzoek van de pretparkvereniging om geen luide geluiden te maken onmogelijk en te strikt was. Daarom besloten we deze video uit te brengen.” De slotboodschap van het filmpje luidt dan ook: “Schreeuw vanbinnen in je hart!”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder