Connect with us

Filmpjes

Laatste opname van uitgeputte Elvis Presley roert fans tot tranen toe.

Niet veel mensen kennen deze laatste opname van Elvis. Amper zes weken later zou hij overlijden. Elvis overleed op 42-jarige leeftijd, maar zijn muziek leeft nog altijd verder.

The King zal altijd onder ons blijven. We zijn er zeker van dat mensen binnen honderd jaar nog altijd naar zijn muziek luisteren.

De dokters vroegen Elvis in 1977 om zijn concerten af te zeggen. Maar dat weigerde hij. Elvis wilde zijn fans niet op hun honger laten zitten.

Deze video dateert van hetzelfde jaar, namelijk zes weken voor zijn overlijden. Wij vinden deze versie van Unchained Melody heel speciaal.

Elvis heeft het zichtbaar moeilijk om zich door het nummer te worstelen. The King heeft het de ganse tijd lastig en hij ziet er echt moe uit. Toch legt hij zijn hele hart en ziel in het nummer. Langs de andere kant zien we hem ook lachend, en met volle teugen genietend van wat hij het liefste deed in zijn leven.

Bekijk de ontroerende opname hieronder en deel dit met alle Elvis-fans die je kent!

Lees verder

Filmpjes

Heftige bodycambeelden avondklokrellen Eindhoven hakken er stevig in

bodycambeelden rellen Eindhoven

Verschillende Nederlandse steden hadden de voorbije dagen meer weg van een oorlogsgebied dan van een Westers land. Vooral in Eindhoven waren er zware rellen met vernielingen en plunderingen. Een fotograaf deelt nu heftige bodycambeelden van de ongeregeldheden.

De fotograaf met Instagram-account @emergencyresponsephotography deelt de beelden om mensen te tonen hoe heftig het er aan toeging.

Omdat hij heel veel vragen kreeg van mensen, besloot hij om de beelden vrij te geven. Zo vroeg iemand of de politie dan ook weet dat hij van de pers is? “Yes! Op mijn rugtas en helm staat heel groot PRESS. Ik draag een geel hesje en een speciale extra grote ‘rellen’ perskaart om mijn nek”, verduidelijkt hij.

De fotograaf geeft nog mee dat hij de bodycam draagt voor zijn eigen veiligheid. En als je de beelden zo ziet, is dat geen overbodige luxe.

Het moet gezegd, deze bodycambeelden hakken er stevig in. Bekijk de hele video hieronder.

De relschoppers zullen hun straf niet ontlopen. De bedoeling is om hen zoveel mogelijk te berechten via snelrecht en hen te laten opdraaien voor de schade. Niet alleen de hulpdiensten zijn het slachtoffer van dit zinloos geweld, maar ook gewone burgers. Ondernemers zagen hoe hun zaken geplunderd of vernield werden.

Zo kreeg een ondernemer in Geleen zelfs een boete omdat hij zijn zonnebankstudio wilde beschermen tegen plunderaars.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door EmergencyResponsePhotographer (@emergencyresponsephotographer)

Lees verder

Filmpjes

Hugo de Jonge op blitse schoenen snoert irritante vloggers keihard de mond

Hugo de Jonge

Hugo de Jonge heeft dezer dagen wel andere zorgen dan irritante wannabe vloggers te woord staan. Dat is nog minder het geval wanneer die zelfverklaarde ‘journalisten’ geen greintje opvoeding hebben gehad. De minister van volksgezondheid, overigens onderweg op behoorlijk blitse schoenen, lost het geweldig op.

We zien hoe de minister druk in de weer met zijn telefoon over straat wandelt, wanneer hij plotseling lastiggevallen wordt door een fragiel mannetje met micro en een arrogante vrouw achter de camera.

Hugo de Jonge maakt meteen duidelijk dat hij aan het bellen is en vraagt om ‘even te kappen’. Dat schiet bij het duo in het verkeerde keelgat. Vooral de vrouw achter de camera laat zich niet onbetuigd. “Nou, dat is niet zo aardig dit”, klinkt het meteen. Toch blijven de ‘vloggers’ de minister achtervolgen en lastigvallen. (Wie zijn die mensen in hemelsnaam?!)

Dan neemt het ‘gesprek’ een bizarre wending. “Hugo ik zie dat je heel boos bent. Zullen we samen even schreeuwen, Hugo, misschien helpt dat. Even alle frustratie eruit en komen we bij de liefde, Hugo. Misschien vinden we samen dan God, Hugo. Zal ik even gillen dan. Dan schreeuw ik nu even al mijn boosheid en frustratie eruit. Niets persoonlijk”, gaat de opdringerige vrouw verder. Wat er dan gebeurt, is om door de grond te zakken van plaatsvervangende schaamte. Kijk zelf maar.

Hoewel niet iedereen het altijd eens is met de beslissingen van de minister, krijgt Hugo de Jonge op de social media ontzettend veel bijval voor zijn kordaat optreden. Ook zijn schoenen vallen bijzonder in de smaak!

Lees verder

Filmpjes

Vrouw zoeft van glijbaan zee in en belandt vlak naast enorme haai.

Een vrouw beleefde de schrik van haar leven toen ze van een glijbaan op een jacht in de oceaan dook en naast een haai kwam te zwemmen.

Iso Machado vierde onlangs haar verjaardag met vrienden op de Bahama’s. Ze waren op een boot van een vriend. Op een bepaald ogenblik besloot de vrouw van de glijbaan te duiken.

Iemand aan boord zag hoe de vrouw van de glijbaan gleed, maar daar was ook nog iets anders. Hij maakte de filmende persoon, Kevan Sarota, snel attent op de silhouet in het water. In de video is overduidelijk de omtrek van een enorme haai te zien. De vis was maar op enkele meters afstand van de nietsvermoedende vrouw.

De zoon van de vrouw, Anthony, schreeuwt dat ze kalm moet blijven. De dame slaagt er wonderwel in om het hoofd koel te houden.

De beelden van het voorval gingen weinig verwonderlijk compleet viraal.

De vriendgroep sprong daarna ook in het water om ervoor te zorgen dat Iso veilig en wel was. Iso geeft aan dat ze helemaal niet bang was, maar het integendeel een eer vond om zo dicht bij een machtige haai te mogen zijn.

Het ging om een verpleegsterhaai. Deze vissen kunnen tot drie meter lang worden. Doorgaans zijn ze niet gevaarlijk voor de mens. Maar als ze zich bedreigd voelen, kunnen ze lelijk bijten.

Wij zouden toch behoorlijk bang zijn wanneer er zo’n grote haai naar ons toe komt zwemmen. Jij niet soms?

Lees verder
Advertisement

Trending