-

Filmpjes

Laatste opname van uitgeputte Elvis Presley roert fans tot tranen toe.

Niet veel mensen kennen deze laatste opname van Elvis. Amper zes weken later zou hij overlijden. Elvis overleed op 42-jarige leeftijd, maar zijn muziek leeft nog altijd verder.

The King zal altijd onder ons blijven. We zijn er zeker van dat mensen binnen honderd jaar nog altijd naar zijn muziek luisteren.

De dokters vroegen Elvis in 1977 om zijn concerten af te zeggen. Maar dat weigerde hij. Elvis wilde zijn fans niet op hun honger laten zitten.

Deze video dateert van hetzelfde jaar, namelijk zes weken voor zijn overlijden. Wij vinden deze versie van Unchained Melody heel speciaal.

Elvis heeft het zichtbaar moeilijk om zich door het nummer te worstelen. The King heeft het de ganse tijd lastig en hij ziet er echt moe uit. Toch legt hij zijn hele hart en ziel in het nummer. Langs de andere kant zien we hem ook lachend, en met volle teugen genietend van wat hij het liefste deed in zijn leven.

Bekijk de ontroerende opname hieronder en deel dit met alle Elvis-fans die je kent!

Filmpjes

Heftige bodycambeelden avondklokrellen Eindhoven hakken er stevig in

bodycambeelden rellen Eindhoven

Verschillende Nederlandse steden hadden de voorbije dagen meer weg van een oorlogsgebied dan van een Westers land. Vooral in Eindhoven waren er zware rellen met vernielingen en plunderingen. Een fotograaf deelt nu heftige bodycambeelden van de ongeregeldheden.

De fotograaf met Instagram-account @emergencyresponsephotography deelt de beelden om mensen te tonen hoe heftig het er aan toeging.

Omdat hij heel veel vragen kreeg van mensen, besloot hij om de beelden vrij te geven. Zo vroeg iemand of de politie dan ook weet dat hij van de pers is? “Yes! Op mijn rugtas en helm staat heel groot PRESS. Ik draag een geel hesje en een speciale extra grote ‘rellen’ perskaart om mijn nek”, verduidelijkt hij.

De fotograaf geeft nog mee dat hij de bodycam draagt voor zijn eigen veiligheid. En als je de beelden zo ziet, is dat geen overbodige luxe.

Het moet gezegd, deze bodycambeelden hakken er stevig in. Bekijk de hele video hieronder.

De relschoppers zullen hun straf niet ontlopen. De bedoeling is om hen zoveel mogelijk te berechten via snelrecht en hen te laten opdraaien voor de schade. Niet alleen de hulpdiensten zijn het slachtoffer van dit zinloos geweld, maar ook gewone burgers. Ondernemers zagen hoe hun zaken geplunderd of vernield werden.

Zo kreeg een ondernemer in Geleen zelfs een boete omdat hij zijn zonnebankstudio wilde beschermen tegen plunderaars.

Lees verder