Connect with us

Economie

Kinderen van 3 en 5 op nippertje gered uit snikhete auto.

Op een parking van een winkelcentrum in de omgeving van Parijs konden agenten op het nippertje twee kinderen uit een snikhete auto redden. Het incident vond zaterdag plaats. De ouders hadden de kinderen van drie en vijf jaar oud in de auto laten zitten, terwijl zij gingen winkelen.

De politieagenten klopten op het raampje, maar de kinderen konden niet meer reageren. Ze moesten de voorruit aan diggelen slaan om de bewusteloze kinderen uit de auto te redden. Het is niet geweten hoe lang de kinderen in de afgesloten hete auto zaten.

De lokale media beweren dat de kinderen als straf waren achtergelaten in de auto. De temperaturen in de wagen waren opgelopen tot 35 graden. De kinderen zijn overgebracht naar het ziekenhuis en zijn niet meer in levensgevaar.

De politie startte een onderzoek naar de ware toedracht van de zaak.