Connect with us

Economie

Jongetje doet hond mondkapje op om samen naar de winkel te gaan.

Deze kleine jongen en zijn hond gaan compleet viraal. De video van hoe de jongen zijn hondje een mondkapje aandoet, doen harten wereldwijd gonzen van vreugde.

Anthony Hernández uit Ecuador moest boodschappen doen voor zijn mama. Hij had het gezelschap van zijn trouwe viervoeter, die vooraan op de fiets mocht plaatsnemen. Om mogelijke besmettingen te voorkomen, deed de jongen zijn hond een mondkapje op.

Het jongetje wilde er alles aan doen om zijn lieve hondje veilig te houden. Zijn uitstapje naar de winkel ging compleet viraal. Zijn bezorgdheid veroverde wereldwijd de harten. Josele Sanchez, een buurman van de jongen, deelde de video online.

De jongen heeft een zwak voor dieren. Ondanks dat hij al drie honden heeft, mocht hij nog eens vier andere honden adopteren, gewoon ‘omdat ze eenzaam waren’. Het gezin heeft het financieel niet breed vanwege de coronacrisis, maar toch doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat de honden niets tekort komen.