-

Economie

Jongetje doet hond mondkapje op om samen naar de winkel te gaan.

Deze kleine jongen en zijn hond gaan compleet viraal. De video van hoe de jongen zijn hondje een mondkapje aandoet, doen harten wereldwijd gonzen van vreugde.

Anthony Hernández uit Ecuador moest boodschappen doen voor zijn mama. Hij had het gezelschap van zijn trouwe viervoeter, die vooraan op de fiets mocht plaatsnemen. Om mogelijke besmettingen te voorkomen, deed de jongen zijn hond een mondkapje op.

Het jongetje wilde er alles aan doen om zijn lieve hondje veilig te houden. Zijn uitstapje naar de winkel ging compleet viraal. Zijn bezorgdheid veroverde wereldwijd de harten. Josele Sanchez, een buurman van de jongen, deelde de video online.

De jongen heeft een zwak voor dieren. Ondanks dat hij al drie honden heeft, mocht hij nog eens vier andere honden adopteren, gewoon ‘omdat ze eenzaam waren’. Het gezin heeft het financieel niet breed vanwege de coronacrisis, maar toch doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat de honden niets tekort komen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder