Connect with us

Economie

Jongetje (6) redt zusje uit bijtende kaken van agressieve hond.

Een zesjarige jongen uit de Verenigde Staten wordt gevierd als een held. Toen het ventje zag dat een agressieve hond zijn zusje begon aan te vallen, aarzelde hij geen seconde.

Bridger zag de aanval gebeuren op 9 juli. Hij sprong letterlijk tussen de hond en zijn zusje in. Zijn tante Nikki Walker doet het relaas op de sociale media: “Hij is een aantal keer gebeten in zijn gezicht. Daarna pakte hij de hand van zijn zusje en bracht haar in veiligheid.”

De trotse tante voegt er nog aan toe: “Hij vertelde later: ‘Als er iemand dood moest, doe dan maar mij’.” Enkele foto’s op Instagram tonen dat de jongen zware bijtwonden overhield aan zijn heldhaftige actie. De jongen moest 90 hechtingen krijgen!

Overladen met felicitaties

De heldhaftige actie van de jongen uit Cheyenne gaat ondertussen compleet viraal. De familie kreeg zelfs donaties aangeboden. Maar daar willen ze niet van weten. In plaats daarvan vragen ze iets heel anders. De tante legt uit: “Bridger is een grote fan van wetenschap, in het bijzonder van geologie. Daarom schrijf ik een bericht om mensen te vragen om kiekjes van mooie rotsen te posten.”

De familie hoopt dat ze een ontmoeting kunnen regelen tussen Bridger en de cast van The Avengers. Daarover zei de tante: “We willen dat alle andere superhelden de nieuwste aanwinst in hun midden leren kennen.”

Geen ruzie met hondeneigenaar

De eigenaren van de hond hebben een goed contact met de familie. Ze hebben geen ruzie. De tante legt uit: “De eigenaren zijn echt geweldige personen. Zij zijn alleen maar aardig voor Bridger en zijn familie geweest. We koesteren geen wrok tegen hen, en hoewel er iets is voorgevallen, zorgde dat alleen maar voor nog meer liefde tussen beide families.”

View this post on Instagram

Hey, all. Please, share my nephew’s story so that it gets as much exposure as it can. We know that our little hero would love some words of encouragement from his favorite heroes. On July 9th, my six year old nephew Bridger saved his little sister’s life by standing between her and a charging dog. After getting bit several times on the face and head, he grabbed his sister’s hand and ran with her to keep her safe. He later said, “If someone had to die, I thought it should be me.” After receiving 90 stitches (give or take) from a skilled plastic surgeon, he’s finally resting at home. We love our brave boy and want all the other superheroes to know about this latest hero who joined their ranks. @tomholland2013 @chrishemsworth @robertdowneyjr @markruffalo @prattprattpratt @twhiddleston @chadwickboseman @vindiesel @chrisevans EDIT: I just finished visiting with Bridger at his home. His wounds are looking so much better! He’s in great spirits, and his awesome personality is intact. He can’t smile too widely yet, but he was grinning as I read some of your comments to him. I’d also like to mention here that the dog’s owners are really great people who have been nothing but kind to Bridger and his family. We feel no resentment toward them at all, and—if anything—there’s only been an increase of love between our families as a result of this incident. EDIT 2: Once again we’re blown away by the amazing comments and messages that Bridger’s receiving. I’ve had lots of inquiries about a GoFundMe. Bridger’s family has asked that any one wishing to help out financially can, instead, donate to @mission_22 or @wwp. Bridger is also a huge fan of Science, especially Geology. So I’m going to start a post where people can share with him pictures of cool rocks that they see. EDIT 3: Once again, everyone’s kindness has meant so much to us. I’m trying to get to all of the messages that I can, but it may take some time. For those who have inquired about sending Bridger some rocks, here’s the address to use: Bridger Walker P.O. Box 22141 Cheyenne, WY 82003 #BridgerStrong

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on