-

Economie

Vrouw laat drie eendjes uitbroeden van eieren van de supermarkt.

Een vrouw uit Engeland liet drie eendjes uitbroeden uit eieren die ze gewoon in de supermarkt gekocht had.

Charli Lello (29) besloot om de eendeneieren te laten uitbroeden nadat ze vanwege de coronacrisis noodgedwongen met verlof moest als assistent-winkelmanager.

Zeer zeldzaam

De vrouw vertelde aan CNN: “Ik kreeg het idee van een video op Facebook van iemand die kwarteleitjes uitbroedde.”


Ze had ook eendeneieren zien liggen in de supermarkt. Daarop besloot ze om het ook eens te proberen.

Lello legde uit: “Een deel van mij dacht dat het nooit zou lukken, geen van de kwarteleitjes ontwikkelde zich, maar na zes dagen in de broedmachine controleerde ik de eendeneieren en zag ik aderen in een piepkleine, bewegende embryo.”

De vrouw zal de eendjes in huis houden tot ze hun verenkleed hebben. Dan mogen ze buiten bij haar kippen wonen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

They love their mama #ducksofinstagram #aylesburyduck #homehatched #clarencecourteggs #supermarketeggs #ducklings #babyduck #ducklingsofinstagram

Een bericht gedeeld door Beep, Peep & Meep (@beeppeepmeep) op


Lello zei dat het haar een echte kick gaf. Ze voegt er wel aan toe dat je veel research moet doen en ook genoeg ruimte moet hebben om de dieren te houden.

Ze doopte de beestjes Beep, Peep en Meep.

De supermarkt waar Lello de eitjes kocht, laat weten dat het uitermate zeldzaam is dat een eendenei bevrucht is. Ze zijn niet te onderscheiden van gewone eieren zonder incubatie.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder