Connect with us

Economie

Jongen met beperking bezoekt graf van mama om haar geweldig nieuws te brengen.

Een jongeman met een beperking ging het graf van zijn mama bezoeken om haar te vertellen dat hij geslaagd was voor zijn examen. De jongen zei trots: “Mam, het is me gelukt.”

Het leven is gekenmerkt door vele mijlpalen. Denk maar aan je eerste stapjes, leren fietsen, je diploma en je rijbewijs halen. Andere mijlpalen zijn alleen gaan wonen of een gezinnetje stichten.

Wanneer je deze belangrijke mijlpalen bereikt, wil je dat natuurlijk delen met mensen die je lief zijn, zoals je ouders en vrienden.

Dat is ook wat deze jongen wilde doen, toen hij iets bereikt had, wat veel mensen voor onmogelijk hielden: hij had zijn studie afgemaakt!

Omdat de jongen speciale behoeften heeft, was het behalen van zijn diploma de belangrijkste mijlpaal in zijn leven. Het was voor hem niet gemakkelijk om te slagen voor zijn examen, want hij weet dat hij niet is zoals alle anderen.

En toen hij zijn diploma behaalde, wist de jongen dat zijn moeder ontzettend trots zou zijn. De moeder van de jongen was ondertussen helaas overleden, maar toch wilde hij zijn overwinning met haar delen.

Een ontroerend moment

De jongeman trok zijn mooiste kleren aan en ging het graf van zijn moeder bezoeken om haar het grote nieuws mee te delen. En dat leverde een heel ontroerend moment op.

Hij naderde het graf en zei: “Mam, je moet weten dat ik van je hou en dat het me gelukt is. Ik ben geslaagd, mam!”

Het is nu al moeilijk om de tranen te bedwingen, maar de jongen vervolgt: “Ik weet dat je zo trots op mij zou zijn geweest.” Nadat hij het goede nieuws had verteld, legde hij een boeket bloemen neer bij het graf van zijn mama, die hij zo hard mist.

Geniet hieronder van dit hartverwarmende moment en deel dit met je vrienden!