Connect with us

Economie

Jongen met beperking bezoekt graf van mama om haar geweldig nieuws te brengen.

Een jongeman met een beperking ging het graf van zijn mama bezoeken om haar te vertellen dat hij geslaagd was voor zijn examen. De jongen zei trots: “Mam, het is me gelukt.”

Het leven is gekenmerkt door vele mijlpalen. Denk maar aan je eerste stapjes, leren fietsen, je diploma en je rijbewijs halen. Andere mijlpalen zijn alleen gaan wonen of een gezinnetje stichten.

Wanneer je deze belangrijke mijlpalen bereikt, wil je dat natuurlijk delen met mensen die je lief zijn, zoals je ouders en vrienden.

Dat is ook wat deze jongen wilde doen, toen hij iets bereikt had, wat veel mensen voor onmogelijk hielden: hij had zijn studie afgemaakt!

Omdat de jongen speciale behoeften heeft, was het behalen van zijn diploma de belangrijkste mijlpaal in zijn leven. Het was voor hem niet gemakkelijk om te slagen voor zijn examen, want hij weet dat hij niet is zoals alle anderen.

En toen hij zijn diploma behaalde, wist de jongen dat zijn moeder ontzettend trots zou zijn. De moeder van de jongen was ondertussen helaas overleden, maar toch wilde hij zijn overwinning met haar delen.

Een ontroerend moment

De jongeman trok zijn mooiste kleren aan en ging het graf van zijn moeder bezoeken om haar het grote nieuws mee te delen. En dat leverde een heel ontroerend moment op.

Hij naderde het graf en zei: “Mam, je moet weten dat ik van je hou en dat het me gelukt is. Ik ben geslaagd, mam!”

Het is nu al moeilijk om de tranen te bedwingen, maar de jongen vervolgt: “Ik weet dat je zo trots op mij zou zijn geweest.” Nadat hij het goede nieuws had verteld, legde hij een boeket bloemen neer bij het graf van zijn mama, die hij zo hard mist.

Geniet hieronder van dit hartverwarmende moment en deel dit met je vrienden!

Lees verder

Economie

Opmerkelijke geruchten over Vladimir Poetin: ‘Leeft waarschijnlijk niet meer’

De afgelopen dagen is er steeds meer vreemd nieuws over de Russische president Poetin. De Britse Daily Star suggereerde dat Poetin misschien al een paar weken dood is en dat een soortgelijk uiterlijk nu wordt gebruikt om het land te besturen.

Poetin is dood

Er zijn veel geruchten in de wereld en we benadrukken dat we niet zeggen dat hij is overleden. Het lijkt erop dat de gezondheid van Poetin wat problemen heeft. Sommige bronnen zeggen dat hij kanker of de ziekte van Parkinson heeft. Deze verhalen zijn ontstaan ​​omdat Poetin er slecht uitzag als hij bijvoorbeeld met het land praatte.

Poetin is al een tijdje dood

Ook de Britse MI6 vermoedt zelf dat Poetin al een tijdje dood is en dat er nu iemand het land bestuurt. Ze beweren dat Poetin er de laatste tijd anders uitziet en denken dat men er al uit ziet. Over het laatste punt zijn we het eens, ook wij vinden dat Poetin er anders uitziet dan een tijdje geleden.

Een bron vertelde de Daily Star: “Poetin is erg ziek en als hij sterft, zal zijn dood weken of zelfs maanden geheim blijven. Het is ook mogelijk dat hij dood is. Ik kan het niet weten. Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden een dubbelganger gebruikte toen hij ziek was en het Kremlin kan nu hetzelfde doen.

Andere geruchten

Dit zijn echter niet allemaal geruchten over de gezondheid van Poetin. Er wordt ook gezegd dat Poetin een operatie onderging in het ziekenhuis. De Daily Mail meldt dat het een bron in Rusland heeft die zegt dat Poetin een kankeroperatie heeft ondergaan.

Sommige Russische journalisten beweren ook dat hij kanker heeft en dat hij constant wordt gecontroleerd door de beste artsen.

Wat is er met Poetin gebeurd? Helaas weet niemand precies wat er met de Russische president aan de hand is. We vermoeden dat er iets aan zit te komen, maar vrezen dat het nooit officieel wordt aangekondigd. We hebben ook gemerkt dat als je naar de recente shows van Poetin kijkt, er iets heel anders aan hem is dan een tijdje geleden.

Lees verder

Economie

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de Lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat de “vuile” Jeroentje Rietbergen het ook deed tijdens haar Voice-time met Ilse de Lange, die een keer coachte op de show.

Opmerkelijk omdat Ilse de Lange al 20 jaar een vriendje had en haar dus zou hebben bedrogen. Yvonne verklaarde zelfs dat de twee niet aan elkaar gehecht waren, maar meerdere keren samen sliepen.

De vraag is wat Linda de Mol ervan vindt, want het ziet ernaar uit dat Linda Jeroen nog een kans heeft gegeven en ze het nog een keer proberen. Als Linda dit niet al wist, zou het waarschijnlijk weer vuurwerk opleveren.

Lees verder

Economie

Heftige onthulling: Koning Willem-Alexander heeft gevochten (Video)

De advocatenbaan is een vaste gast op Vandaag Inside. Ook in andere talkshows is hij regelmatig te zien, maar gisteren deed hij samen met Johan Derksen en Rene van der Gijp een zeer opmerkelijke onthulling.

Hij heeft ooit met niemand minder dan onze koning Willem Alexander gevochten, zo informeerde hij de mannen van VI.

Job Knoester vocht tegen Willem-Alexander

Job en Willem zaten als kind op dezelfde school, vertelde hij aan Today Inside. Hij zei in de talkshow dat hij ooit een vriend van Willem had beledigd en dat het mis ging. Job zei dat William woedend was en rende naar hem toe en greep zijn oor. Toen sleepte hij Job de trap af.

Gevechtsvliegtuig baas

Dus je moet natuurlijk geen problemen zoeken met Willem, maar dat was gelukkig jaren geleden. Job was ook zo vriendelijk om zich op tv te verontschuldigen voor zijn daden in het verleden.

Lees verder

Trending