Connect with us

Economie

Jongen met beperking bezoekt graf van mama om haar geweldig nieuws te brengen.

Een jongeman met een beperking ging het graf van zijn mama bezoeken om haar te vertellen dat hij geslaagd was voor zijn examen. De jongen zei trots: “Mam, het is me gelukt.”

Het leven is gekenmerkt door vele mijlpalen. Denk maar aan je eerste stapjes, leren fietsen, je diploma en je rijbewijs halen. Andere mijlpalen zijn alleen gaan wonen of een gezinnetje stichten.

Wanneer je deze belangrijke mijlpalen bereikt, wil je dat natuurlijk delen met mensen die je lief zijn, zoals je ouders en vrienden.

Dat is ook wat deze jongen wilde doen, toen hij iets bereikt had, wat veel mensen voor onmogelijk hielden: hij had zijn studie afgemaakt!

Omdat de jongen speciale behoeften heeft, was het behalen van zijn diploma de belangrijkste mijlpaal in zijn leven. Het was voor hem niet gemakkelijk om te slagen voor zijn examen, want hij weet dat hij niet is zoals alle anderen.

En toen hij zijn diploma behaalde, wist de jongen dat zijn moeder ontzettend trots zou zijn. De moeder van de jongen was ondertussen helaas overleden, maar toch wilde hij zijn overwinning met haar delen.

Een ontroerend moment

De jongeman trok zijn mooiste kleren aan en ging het graf van zijn moeder bezoeken om haar het grote nieuws mee te delen. En dat leverde een heel ontroerend moment op.

Hij naderde het graf en zei: “Mam, je moet weten dat ik van je hou en dat het me gelukt is. Ik ben geslaagd, mam!”

Het is nu al moeilijk om de tranen te bedwingen, maar de jongen vervolgt: “Ik weet dat je zo trots op mij zou zijn geweest.” Nadat hij het goede nieuws had verteld, legde hij een boeket bloemen neer bij het graf van zijn mama, die hij zo hard mist.

Geniet hieronder van dit hartverwarmende moment en deel dit met je vrienden!

Lees verder

Economie

Monique Westenberg neemt nieuwe tatoeage op zéér opmerkelijke plek

Monique leek al een tijdje te twijfelen over de tatoeage maar heeft uiteindelijk toch besloten deze te zetten.

De plek van de tatoeage is echter wel heel opmerkelijk..

Andre Hazes

Monique zou heeft een lange tijd en relatie gehad met Andre Hazes en is ook de moeder van zijn kind. De twee gingen in maart 2021 uit elkaar maar zouden elkaar nog erg vaak gezien hebben. Ze zijn ook nog samen op vakantie geweest en Monique heeft André onlangs nog een plek aangeboden toen André geen huis meer had.

Asymmetrisch gezicht

De reden dat Monique de tattoo heeft genomen is omdat zij zich stoorde aan haar asymmetrische gezicht. Eerder loste zij dit altijd anders op, ze liet dan één kant opvullen van haar lip. Ze wilde van de prikken in haar lip af en heeft dit opgelost door het nemen van een lip tatoeage.

Bekijk de beelden zelf hieronder:

Lees verder

Economie

Gordon deelt schokkend nieuws: ‘Ik was bijna dood’

Gordon lijdt al een geruime tijd aan diabetes. Hier spuit hij insuline voor, maar een grove fout van de zanger zelf mocht hij vorige week bijna met de dood bekopen. De zanger deelt het heftige verhaal op Instagram.

Gordon is in verband met zijn diabetes ook al een tijd aan het diëten. Dat hij 25 kilo is afgevallen is dan ook een immens grote prestatie. Het afvalproces deelt hij met zijn volgers op Instagram, maar helaas was het niet allemaal koek en ei. De zanger maakte namelijk een inschattingsfout die hem vorige week bijna het leven kostte.

Insuline

Omdat hij dacht dat hij met het gewichtsverlies ook genezen zou zijn van de diabetes, is Gordon op eigen initiatief gestopt met insuline spuiten. Dit ging dus allesbehalve goed en inmiddels moet hij weer aan heel strak schema wat spuiten en eten betreft. ‘Dit betekent dat je dus weer aankomt door de insuline en dat is heel frusterend,’ aldus de aangedane BN’er.

Carnivoordieet

Het dieet wat Gordon volgt is het zogenaamde carnivoordieet. Hierbij combineer je vlees met groente en fruit. De koolhydraatinname wordt zoveel mogelijk beperkt, hoewel hij deze ook nodig heeft om de bloedsuiker stabiel te houden. ‘Het is onwijs ingewikkeld allemaal,’ aldus Gordon. Hij noemt diabetes dan ook een sluitmoordenaar, maar ondanks zijn ervaring van vorige week voelt hij zich verder super goed.

Lees verder

Economie

‘Patricia Paay zwanger op 73-jarige leeftijd’: Deelt zwangerschapsfoto

Patricia Anglaia Margareth Paaij (Rotterdam, 7 april 1949) is een Nederlands zangeres en mediapersoonlijkheid. Ze schrijft haar achternaam sinds het begin van haar zangcarrière als ‘Paay’.

De 71-jarige zangeres heeft laten weten dat ze de geboorte van haar dochter het aller mooiste in haar leven vindt en kijkt terug naar toen ze hoog zwanger was.

Net voordat ze zou bevallen van haar dochter Christina Curry was ze in Amerika. Ze kan zich nog herinneren dat het erg warm was die zomer: ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

De dochter van Patricia is inmiddels alweer 30 jaar oud en benadrukt dat ze onvoorwaardelijk van haar houdt: ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Lees verder
Advertisement

Trending