-

Economie

Jongen met beperking bezoekt graf van mama om haar geweldig nieuws te brengen.

Een jongeman met een beperking ging het graf van zijn mama bezoeken om haar te vertellen dat hij geslaagd was voor zijn examen. De jongen zei trots: “Mam, het is me gelukt.”

Het leven is gekenmerkt door vele mijlpalen. Denk maar aan je eerste stapjes, leren fietsen, je diploma en je rijbewijs halen. Andere mijlpalen zijn alleen gaan wonen of een gezinnetje stichten.

Wanneer je deze belangrijke mijlpalen bereikt, wil je dat natuurlijk delen met mensen die je lief zijn, zoals je ouders en vrienden.

Dat is ook wat deze jongen wilde doen, toen hij iets bereikt had, wat veel mensen voor onmogelijk hielden: hij had zijn studie afgemaakt!

Omdat de jongen speciale behoeften heeft, was het behalen van zijn diploma de belangrijkste mijlpaal in zijn leven. Het was voor hem niet gemakkelijk om te slagen voor zijn examen, want hij weet dat hij niet is zoals alle anderen.

En toen hij zijn diploma behaalde, wist de jongen dat zijn moeder ontzettend trots zou zijn. De moeder van de jongen was ondertussen helaas overleden, maar toch wilde hij zijn overwinning met haar delen.

Een ontroerend moment

De jongeman trok zijn mooiste kleren aan en ging het graf van zijn moeder bezoeken om haar het grote nieuws mee te delen. En dat leverde een heel ontroerend moment op.

Hij naderde het graf en zei: “Mam, je moet weten dat ik van je hou en dat het me gelukt is. Ik ben geslaagd, mam!”

Het is nu al moeilijk om de tranen te bedwingen, maar de jongen vervolgt: “Ik weet dat je zo trots op mij zou zijn geweest.” Nadat hij het goede nieuws had verteld, legde hij een boeket bloemen neer bij het graf van zijn mama, die hij zo hard mist.

Geniet hieronder van dit hartverwarmende moment en deel dit met je vrienden!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder