-

Economie

Jim Bakkum tot tranen toe geroerd door vakantiekiekje.

Jim Bakkum beseft dat zijn vakantiedagen nooit meer hetzelfde zullen zijn. De acteur vertelt op zijn Instagram dat het knap lastig is om met drie kleintjes in huis alle ballen in de lucht te houden. Bakkum zegt dat hij de tranen in de ogen krijgt van de plaatjes van zijn drie kleine koters.

De acteur geniet momenteel van een welverdiende vakantie met zijn kinderen. Dat is natuurlijk dolle pret, maar het valt hem ook een beetje zwaar. Zijn jongste dochter Molly, zoontje Lux en dochter Posy hebben elke minuut wel een vraag en hangen constant aan hem. Dan heeft er weer iemand pijn, valt er eentje, heeft er eentje honger en ga zo maar verder. Maar daar staat wel tegenover dat hij spontane hoofdkusjes en knuffeltjes krijgt.

De acteur en zanger vertelde: “Natuurlijk, de vakanties zijn niet meer om lekker tot rust te komen. Maar ik neem me altijd maar voor dat over niet al te lange tijd ik deze tijden zal missen.” Hij beseft dat het niet meer lang zal duren voordat zijn kinderen niet meer met het gezin op vakantie gaan, maar met vriendjes of vriendinnetjes naar feestoorden trekken.

Een ontroerde Jim geeft nog mee: “Soms kan je door alle chaos niet meer objectief kijken naar wat er nou allemaal om je heen krioelt. Maar als ik deze foto zie krijg ik gewoon tranen in mijn ogen.”

View this post on Instagram

Vakantie met mijn aapjes; Iedere minuut heeft iemand een vraag. Wil iemand iets. Trekt iemand aan je. Hangt er iemand aan je. Heeft iemand honger. Valt iemand. Heeft iemand pijn. Moet iemand naar de wc of heeft een volle luier. Heeft iemand het koud. Of heeft iemand het te warm. Maar krijg je ook onverwachte (voorhoofd) kusjes. Onverwachte knuffels. Zegt iemand dat het ‘de leukste dag éver was’. Zie je op een gezichtje de gelukkigste lach die er bestaat. Zie je 6 oogjes die zeggen dat jij het belangrijkste in hun leven bent. • Natuurlijk, de vakanties zijn niet meer om lekker tot rust te komen, maar ik neem me altijd maar voor dat over niet al te lange tijd ik deze tijden zal missen. Wanneer ze niet meer mee willen en met hun vrienden of vriendinnen naar feestoorden willen. Soms kan je door alle chaos niet meer objectief kijken naar wat er nou allemaal om je heen krioelt. Maar als ik deze foto zie krijg ik gewoon tranen in mijn ogen. 3 kleine lijffies. Van ons. @Bettina_Holwerda. ❤️

A post shared by J I M B A K K U M (@jimbakkum) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder