-

Economie

Jessica Fletcher van ‘Murder, She Wrote’ wordt 95 – zo ziet de ster er nu uit.

Actrice Dame Angela Lansbury, die iedereen wel kent als Jessica Fletcher, blaast binnenkort 95 kaarsjes uit. En zo ziet de hoofdrolspeelster van de wereldberoemde serie ‘Murder, She Wrote’ er vandaag uit.

Met al die gloednieuwe technologie, de sociale media en zo meer, lijkt het soms alsof alle nieuwe dingen beter zijn dan vroeger. Maar dat is niet altijd het geval.

De jongere generatie die opgroeit met Netflix kennen deze cultserie wellicht niet. De nieuwe series zijn best goed, daar niet van, maar ze zijn niet noodzakelijk beter dan echte klassiekers zoals Murder, She Wrote.

Vandaag zetten we de hoofdrolspeelster van deze serie in het zonnetje, Dame Angela Lansbury, die de rol vertolkte van Jessica Fletcher.

De serie speelde van 1984 tot 1996 en daarin konden we de avonturen volgen van weduwe Jessica Fletcher, die als schrijfster van detectiveverhalen een groot talent had om moordzaken op te lossen.

Rond haar legendarische personage zijn 12 seizoenen en 264 afleveringen gemaakt. Toen ze de rol begon te spelen, had ze al een indrukwekkende carrière achter de rug.

Ondertussen is het 24 jaar geleden dat de laatste aflevering op televisie kwam. Op 16 oktober zal Dame Angela Lansbury 95 kaarsjes uitblazen!

Glansrijke loopbaan

De actrice kan bogen op een indrukwekkende carrière. Ze speelde mee in klassiekers als A Crime in the Head, The Witch’s Apprentice, Death on the Nile, Nanny McPhee en The Portrait of Dorian Gray. Ze verzamelde zes Golden Globes, vijf Tony Awards en één Oliver Award. In 2014 werd ze door koningin Elizabeth tot Dame benoemd, zowat de grootste eer die je kunt krijgen in het Verenigd Koninkrijk.

En vandaag heeft de actrice nog altijd die onvergetelijke glimlach van weleer.

Naar aanleiding van haar 94e verjaardag vertelde Angela over haar indrukwekkend palmares. Ze zei: “Ik maak geen films meer, maar dat is oké. Mijn stem is geen fortuin meer, maar mijn stem is helder en krachtig gebleven, ook al word ik volgende maand 94 jaar. Ik voel me lang die leeftijd niet.”

Angela is echt een fantastische vrouw en even geweldige actrice. Deel dit bericht als ook jij zo’n fan was van deze serie!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder