Connect with us

Economie

Stapt teleurgestelde deelnemer uit The Bachelorette?

Blijkbaar waren toch niet alle deelnemers van The Bachelorette zo geïnteresseerd in Gaby Blaaser. Zo is in het voorproefje van de volgende aflevering te zien dat Chester erg twijfelt.

Chester vertelt: “Ik twijfel vanavond, mocht ik een roos krijgen, of ik die aanneem. Ik weet niet of ik de liefde van Gaby’s leven ben.” Eerder plaatste hij al vraagtekens bij de situatie. Chester liet optekenen: “k zit daar maar in een gouden kooi en dan denk je wel: wanneer mag ik? En waarom kiest ze mij niet, dat vind ik wel lastig af en toe.”

Maar presentatrice Monica Geuze en Sophie Milzink hebben hun eigen theorie. Sophie zei: “Misschien is dit ook een beetje beschermingsgedrag. Dat hij denkt van: ik word het toch niet, dus ik zeg wel dat ik haar niet hoef.” Monica treedt Sophie bij. Toch heeft ze vertrouwen in Chester. Ze vertelde: “Wellicht, maar het kan natuurlijk ook gewoon waar zijn.”

We zullen dus nog even moeten wachten om te weten hoe serieus de deelname van Chester is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even een zonnige foto op deze dag, want ik ben jarig? HAPPY BDAY TO ME?

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op