Connect with us

Economie

Hond kan teleurstelling niet verbergen als hondenzwembad zo groot als drinkbak geleverd wordt.

Mensen die online kopen, weten dat altijd het risico van een miskoop om de hoek loert. Eenmaal het product bezorgd wordt, blijkt het toch niet te zijn wat je ervan verwacht had. Maar daar mogen onschuldige huisdieren natuurlijk niet het slachtoffer van worden!

Dat is ook de belangrijke les die een baasje en haar hond leerden: als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het dat meestal ook. Dat beseften ze toen ze een zwembad kregen dat niet groter was dan een drinkbak.

Facebook / Chelsea Sparks

Darcy, de tweejarige Newfoundlander, is dol op water. Haar baasje Chelsea Sparks besloot dan ook om een kinderbadje voor haar te kopen. Zo kon ze tijdens de zomer heerlijk afkoelen.

Darcy was dan ook heel teleurgesteld toen ze zag dat er zelfs nog geen teckeltje in het zwembad paste, laat staan een uit de kluiten gewassen Newfoundlander.

Chelsea, een advocate, onthulde: “Darcy is dol op water. Telkens wanneer we haar naar het hondenpark meenemen, springt ze erin. Dus toen het weer beter begon te worden, bestelde mijn stiefvader online een zwembad voor haar.”

De eigenares vervolgt: “Hij omschreef het zwembad als een ‘koopje’ en vertelde dat het misschien iets langer kon duren omdat het uit China moest komen.”

Toen het pakketje bezorgd werd, wisten ze eerst niet goed wat het was. Zo klein was het! Chelsea vertelde: “Toen we beseften dat het het hondenzwembad was, vonden we het hysterisch. We legden het zwembad naast Darcy en maakten er een foto van.”

De stiefvader van Chelsea had het zwembad gekocht, nadat hij in een Facebook advertentie had gezien dat honden er gemakkelijk in en uit konden.

Chelsea zag de humor er wel van in en postte een kiekje van het zwembad en de hond online. De teleurstelling staat zo af te lezen op het gezicht van de arme viervoeter!

Haar bericht ging compleet viraal. Chelsea voegde er nog aan toe: “We vonden het afzetterij, maar we moesten er zo om lachen dat we er niet langer over nadachten.”

Facebook / Chelsea Sparks

De vrouw gaat verder: “Mijn stiefvader is niet zo technisch aangelegd, dus hij wist het niet. Hij nam nog geen contact op met het bedrijf. Ik ga hem hier de volgende dagen bij helpen.”

“We stuurden de foto’s naar onze vrienden, en die vonden het allemaal hilarisch. Toen besloot ik om het in een hondengroep te posten, omdat ik wist dat ook zij het wel grappig zouden vinden.”

Facebook / Chelsea Sparks

Maar wat dan met het grootste slachtoffer van dit verhaal? Om Darcy moeten we ons gelukkig geen zorgen maken. Ondertussen kreeg de hond een echt zwembad waarin ze wel meer dan voldoende ruimte heeft om te kunnen spelen!