Connect with us

Economie

Hond kan teleurstelling niet verbergen als hondenzwembad zo groot als drinkbak geleverd wordt.

Mensen die online kopen, weten dat altijd het risico van een miskoop om de hoek loert. Eenmaal het product bezorgd wordt, blijkt het toch niet te zijn wat je ervan verwacht had. Maar daar mogen onschuldige huisdieren natuurlijk niet het slachtoffer van worden!

Dat is ook de belangrijke les die een baasje en haar hond leerden: als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het dat meestal ook. Dat beseften ze toen ze een zwembad kregen dat niet groter was dan een drinkbak.

Facebook / Chelsea Sparks

Darcy, de tweejarige Newfoundlander, is dol op water. Haar baasje Chelsea Sparks besloot dan ook om een kinderbadje voor haar te kopen. Zo kon ze tijdens de zomer heerlijk afkoelen.

Darcy was dan ook heel teleurgesteld toen ze zag dat er zelfs nog geen teckeltje in het zwembad paste, laat staan een uit de kluiten gewassen Newfoundlander.

Chelsea, een advocate, onthulde: “Darcy is dol op water. Telkens wanneer we haar naar het hondenpark meenemen, springt ze erin. Dus toen het weer beter begon te worden, bestelde mijn stiefvader online een zwembad voor haar.”

De eigenares vervolgt: “Hij omschreef het zwembad als een ‘koopje’ en vertelde dat het misschien iets langer kon duren omdat het uit China moest komen.”

Toen het pakketje bezorgd werd, wisten ze eerst niet goed wat het was. Zo klein was het! Chelsea vertelde: “Toen we beseften dat het het hondenzwembad was, vonden we het hysterisch. We legden het zwembad naast Darcy en maakten er een foto van.”

De stiefvader van Chelsea had het zwembad gekocht, nadat hij in een Facebook advertentie had gezien dat honden er gemakkelijk in en uit konden.

Chelsea zag de humor er wel van in en postte een kiekje van het zwembad en de hond online. De teleurstelling staat zo af te lezen op het gezicht van de arme viervoeter!

Haar bericht ging compleet viraal. Chelsea voegde er nog aan toe: “We vonden het afzetterij, maar we moesten er zo om lachen dat we er niet langer over nadachten.”

Facebook / Chelsea Sparks

De vrouw gaat verder: “Mijn stiefvader is niet zo technisch aangelegd, dus hij wist het niet. Hij nam nog geen contact op met het bedrijf. Ik ga hem hier de volgende dagen bij helpen.”

“We stuurden de foto’s naar onze vrienden, en die vonden het allemaal hilarisch. Toen besloot ik om het in een hondengroep te posten, omdat ik wist dat ook zij het wel grappig zouden vinden.”

Facebook / Chelsea Sparks

Maar wat dan met het grootste slachtoffer van dit verhaal? Om Darcy moeten we ons gelukkig geen zorgen maken. Ondertussen kreeg de hond een echt zwembad waarin ze wel meer dan voldoende ruimte heeft om te kunnen spelen!

Lees verder

Economie

Wereldberoemde oud-wielrenner aangereden en overleden

Vanuit Italië bereikt ons zeer tragisch nieuws: de Italaanse krant Il Messaggero meldt dat de voormalige wielerprof Davide Rebellin (51) in Vicenza is aangereden is door een vrachtwagen en zou zijn overleden.

De bestuurder van de vrachtwagen zou nog gezocht worden. Officeel is er over de dood van de Italaanse (ex)-renner nog niets bekend gemaakt.

Pensioen
Rebellin was een legende binnen de wielerwereld, die dit jaar pas officieel een punt achter zijn loopbaan van dertig jaar zette. Hij was actief van 1992 tot en met 2022 en gold als een specialist in de klassiekers. Zo won hij de Amstel Gold Race in 2004, de Waalse Pijl in 2004, 2007 en 2009, Luik-Bastenaken-Luik in 2004 en zegevierde hij ook in een etappe van de Giro d’Italia.

Bron: Trendnieuws

Lees verder

Economie

Zanger René Froger onthult heftig nieuws over zijn gezondheid

René Froger kan terugkijken op zeer geslaagde Toppers-concerten. Toch is het voor de oppertopper niet makkelijk geweest om op te treden, omdat hij last had van ‘helse pijnen’ op het podium.

Schijn bedriegt
In de nieuwste uitgave van Story vertelt de zanger dat ‘vrolijk doen’ hem heel veel moeite kost. ”Schijn bedriegt. Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden”, aldus René Froger die last heeft van een nekhernia. Naar eigen zeggen heeft hij dit tot en met de Toppers-concerten bewust stilgehouden.

”Maar het was heftig, ik stond er met helse pijnen.” Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben.”

De zanger moet nu veel rusten en daar zal hij zich aan gaan houden. “Dan zie ik wel hoe het loopt. Ik ben blij dat we met de Toppers weer zo’n spektakel hebben kunnen neerzetten. Maar ook trots. Natasja heeft zitten tellen en dit was mijn 57e stadionconcert.”

Haddaway
En dan moest Rene ook nog eens handelend optreden tegen het wangedrag van Haddaway. Naar eigen zeggen heeft Rene de zanger er zelf uitgetrapt, nadat de What Is Love-artiest helemaal tekeer ging tegen medewerkers van Froger. ”Ik pik dat natuurlijk niet.”

Bron: Showblad

Lees verder

Economie

Verdrietig nieuws voor Eva Jinek: ‘Het is afgelopen’

Het salaris van Eva Jinek wordt flink gekort als ze volgend jaar weer om de onderhandelingstafel moet met haar baas Peter van der Vorst. Dat meldt een tv-insider aan weekblad Story.

Eva Jinek werd eind 2019 onder contract gezet door RTL 4 om hét boegbeeld te worden van de late avond. Tweeënhalf jaar later is er van die ambitie niet veel meer over. Ze is vaker op vakantie dan op de buis en Peter van der Vorst heeft met Renze Klamer alweer een dérde presentator in huis gehaald om af te wisselen met Eva.

Salaris inleveren

Op dit moment krijgt Eva naar verluidt 1,2 miljoen euro per jaar, maar haar contract loopt eind volgend jaar af. Gezien haar veelbesproken megavakanties én haar tegenvallende kijkcijfers – ze is tegenwoordig vaak in de onderste regionen van de kijkcijfer top 25 te vinden – zal zo’n riant inkomen er niet meer in zitten, denken insiders.

Een tv-insider zegt tegen weekblad Story: “Peter zal Eva’s contract niet onder dezelfde voorwaarden verlengen. Eva zal fors terug moeten gaan in salaris om haar talkshow te behouden.”

Wat zegt Bert?

Ook tv-kenner Bert van der Veer wijst erop dat Eva wel heel weinig op zender is. “Eva maakt minder shows dan bij het ondertekenen van haar contract de bedoeling was. Humberto viel recent voor Eva in tijdens haar ziekte en lijkt steeds meer kansen te krijgen, Renze Klamer is aangetrokken en Beau doet het uitstekend”, zegt hij in hetzelfde blad.

Als Eva er niet iets náást gaat doen, dan is dat contract van 1,2 miljoen euro per jaar eigenlijk niet meer uit te leggen, denkt Bert. “Doet ze dat niet, dan kan ik me voorstellen dat RTL met Eva in gesprek gaat over haar contract en salaris.”

Stukken lager

Weekblad Party vreest hetzelfde lot voor Eva. “Alles bij elkaar is de kans groot dat een nieuw contract voor Eva stukken lager zal gaan uitpakken dan haar huidige contract. De concurrentie is immers hevig. Ook Beau van Even Dorens, met wie Eva afwisselt, scoort goed met zijn talkshow Beau.”

Nu is dus ook Renze in huis gehaald. “Er wordt zogezegd flink aan Eva’s stoelpoten gezaagd en dat zal even wennen zijn voor de blondine, die gewend was dat alles wat ze aanraakte in goud veranderde. Maar zo werkt het nu eenmaal in het tv-wereldje.”

Tweede kindje

Misschien stopt Eva zélf wel, aldus de Party. “Wellicht trekt Eva zelf haar conclusie en stopt ze met haar talkshow om de wens van een tweede kindje te kunnen vervullen. Die wens is er en Eva weet dat er, gezien haar leeftijd, enige haast geboden is. Het worden hoe dan ook spannende tijden voor Jinek.”

Ook Story speculeert over een tweede Jinek-baby. “Het is geen geheim dat Eva graag nog een tweede kind wil en haar zoontje Pax (3) een broertje of zusje gunt. Mocht Eva dat gegeven zijn, dan heeft RTL 4 in elk geval genoeg vervangers klaarstaan.”

Lees verder

Trending