Connect with us

Diertjes

Hond is tijdens verstoppertje spelen compleet noorden kwijt door reflectie van baasje.

Dit schattig filmpje toont het moment waarop een speelse pup helemaal het noorden kwijt raakt terwijl hij verstoppertje speelt met zijn eigenaar.

Tijdens een spelletje in hun huis in Californië verstopte Shane McRae zich voor zijn tien maanden oude Golden Retriever Moose.

Het baasje filmde hoe hij zich verstopt had achter de deur van de badkamerdeur. Daar staat echter een enorme spiegel voor.

Met capuchon omhoog, filmt hij de zoektocht van Moose. De viervoeter rent enthousiast door het huis om zijn baasje te zoeken. Wanneer de hond de badkamer binnenkomt, ziet hij de reflectie van Shane in de spiegel.

Dat is normaal het einde van het spelletje, want de hond heeft zijn eigenaar immers gevonden. Maar zijn gezicht spreekt boekdelen. De hond is compleet verward. Moose ziet zijn geliefde baasje in de spiegel, maar beseft niet dat hij eigenlijk gewoon achter hem staat.

Wanneer Moose eindelijk snapt dat Shane achter hem staat, heeft hij het spelletje verstoppertje gewonnen! En als beloning wordt hij overladen met heel veel knuffeltjes!

Deel dit bericht als ook jij dit zo leuk vond!