-

Economie

Hond bedankt vuilnisman die hem van verdrinkingsdood redde op de schattigste manier.

Een viervoeter stond op het punt om te verdrinken, maar gelukkig was de Mexicaanse vuilnisman Said Zarate in de buurt. De hond bedankte zijn redder op de schattigste manier.

Said Zarate krijgt voor zijn dagelijks werk zelden een bedankje, maar dankzij zijn geweldige actie heeft hij nu wel een fantastisch verhaal te vertellen.

Op hun gebruikelijke route in een landbouwgebied zagen hij en zijn collega iets verschrikkelijk. Een hond lag hulpeloos in een kanaal met een heel sterke stroming. De vuilnismannen aarzelden geen seconde om het arme dier te redden.

Zarate legde uit: “Ik zag iets in het water drijven. Ik bleef zoeken totdat ik besefte dat het een hond was. Ik zei mijn collega meteen dat hij moest stoppen.”

Zarate sprong uit de vuilniswagen en nam een lege zak, waarin de hond kon bijten zodat hij aan wal kon worden getrokken.

De viervoeter was doodop van het zwemmen. Zarate wilde niet opgeven. Na een poos was de hond dicht genoeg bij de oever om hem aan de kant te halen. De vuilnisman slaagde erin om de hond in veiligheid te brengen.

Daarna volgde een aandoenlijk moment.

De viervoeter bedankte Zarate met een dikke knuffel en dan rende hij naar huis. Het goed verzorgde beestje woont op een nabijgelegen boerderij en was in het water gevallen.

De reddingsactie van de vuilnisman ging compleet viraal en nu wordt Zarate gevierd als een echte held! De eigenaar contacteerde de vuilnisman en zei dat hij hem eeuwig dankbaar is om zijn geliefde viervoeter te redden.

Het is ontroerend om te zien hoe dankbaar de hond reageert wanneer hij beseft dat hij eindelijk weer veilig is!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder